Joe Biden şi-a rupt piciorul (VIDEO)! Trump nu a ratat momentul şi îşi ‘taxează’ rivalul pe Twitter

Publicat:

Preşedintele ales al SUA Joe Biden şi-a luxat glezna şi are câteva mici fracturi ale oaselor de la talpa piciorului, astfel că va avea nevoie de o gheată ortopedică în următoarele săptămâni, a anunţat medicul său, după ce Biden a alunecat în timp ce se juca cu câinele său Major, potrivit CNN şi news.ro.

“Iniţial radiografia nu a arătat fracturi evidente, dar o scanare CT a confirmat mici luxaţii ale oaselor cuneiforme şi intermediar şi lateral. Va purta o gheată ortopedică în următoarele săptămâni”, a declarat dr. Kevin O’Connor.



Citeşte şi: Premierul australian reacţionează dur la o postare a unui oficial chinez

Duminică, echipa lui Biden a anunţat că va fi consultat de un medic ortoped “din precauţie”, după ce şi-a scrântit piciorul în timp ce se juca cu câinele.

După acest anunţ, preşedintele în exerciţiu Donald Trump a scris pe Twitter: “Fă-te bine curând”.

Biden, care a împlinit pe 20 noiembrie 78 de ani, va fi cel mai în vârstă preşedinte din istoria Statelor Unite.

În timpul campaniei electorale, echipa de campanie a acestuia a publicat o sinteză a istoricului său medical, care arăta că este apt să-şi îndeplinească funcţia.

Citeşte şi: Poliţia franceză a arestat 81 de protestatari

Medicul O’Connor preciza la acel moment că Biden este “sănătos, viguros, şi îşi va îndeplini cu succes mandatuld e preşedinte”.

Familia Biden are doi câini, Major şi Champ, amândoi ciobăneşti germani. Major a fost adoptat de la o asociaţie din Delaware în 2018 iar Champ s-a alăturat familiei în 2008, la câteva săptămâni după ce Biden a devenit vicepreşedinte al SUA. 

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Singurătatea şi dependenţa de internet, printre principalele probleme din domeniul sănătăţii mintale (psihiatru)

Singurătatea şi dependenţa de internet, printre principalele probleme din domeniul sănătăţii mintale (psihiatru) ''Singurătatea şi dependenţa de internet se vor numără printre principalele probleme de...

Pandemia Covid-19 a scăzut temperatura nocturnă a Lunii

Pandemia Covid-19 a scăzut temperatura nocturnă a Lunii Temperatura nocturnă a Lunii a scăzut semnificativ în timpul perioadei de izolare globală din primăvara anului 2020,...

Instanța a decis: rămășițele lui Diego Maradona pot fi mutate

Instanța a decis: rămășițele lui Diego Maradona pot fi mutate Rămășițele lui Diego Maradona pot fi mutate. Decizia aparține unui tribunal din Argentina. Copiii celebrului...

Talentele Republicii Moldova, premiate pentru contribuțiile în artă și cultură la Gala Excelenței Muzicale

Talentele Republicii Moldova, premiate pentru contribuțiile în artă și cultură la Gala Excelenței Muzicale Talentele Republicii Moldova au fost onorate la Gala Excelenței Muzicale, eveniment...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.