Johnson & Johnson suspendă furnizarea produselor sale de îngrijire personală în Rusia

Publicat:

Johnson & Johnson anunță că suspendă furnizarea produselor sale de îngrijire personală în Rusia, alăturându-se astfel unei serii de alte companii care s-au distanțat de Rusia ca răspuns la invazia acesteia în Ucraina, informează mediafax.

Producătorul de medicamente a precizat că va continua să furnizeze medicamente și dispozitive medicale în regiune, anunță Reuters.


Citește și : Liz Truss acuză Rusia că RĂPEŞTE civili din Ucraina

Segmentul de sănătate de consum al J&J vinde o gamă de produse pentru uz personal, inclusiv produse pentru sănătatea pielii, de înfrumusețare și de îngrijire orală.

Giganții din domeniul bunurilor de larg consum, precum PepsiCo Inc, Procter & Gamble Co și Nestle SA au declarat că vor menține o prezență în Rusia pentru a furniza produse de bază pentru nutriție și igienă, cum ar fi laptele și scutecele.

J&J, împreună cu alți câțiva producători de medicamente, precum Eli Lilly and Co și Pfizer, a declarat că va opri înscrierea produselor sale în studiile clinice din Rusia.

Citește și : STARE de ALERTĂ în Marea Neagră! Turcia se apucă ‘de pescuit’ minele care plutesc în derivă

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

O fetiţă de 3 ani din Moldova a fost găsită pe un şantier din Italia

O fetiţă de 3 ani din Moldova a fost găsită pe un şantier din Italia O fetiță de 3 ani din R.Moldova a fost găsită...

Pfizer va testa în studii clinice un medicament oral pentru slăbit

Pfizer va testa în studii clinice un medicament oral pentru slăbit Grupul farmaceutic american Pfizer va testa în studii clinice o versiune modificată a unui...

Studiu: Cum sunt manipulați oamenii ca să nu renunțe la abonamentele pentru aplicații și site-uri?

Studiu: Cum sunt manipulați oamenii ca să nu renunțe la abonamentele pentru aplicații și site-uri? Studiu FTC: Majoritatea aplicațiilor și site-urilor web cu abonament practică...

UE amenință platforma X cu o amendă uriașă. Ce legi încalcă rețeaua socială a lui Elon Musk

UE amenință platforma X cu o amendă uriașă. Ce legi încalcă rețeaua socială a lui Elon Musk Platforma X, fostă Twitter, a lui Elon Musk...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.