X

Jon Bon Jovi a salvat o femeie care voia să-şi pună capăt zilelor

Jon Bon Jovi a salvat o femeie care voia să-şi pună capăt zilelor

Cântăreţul american Jon Bon Jovi a evitat miercuri o posibilă tragedie, în oraşul Nashville din statul american Tennessee, după ce a convins o femeie, care părea că intenţiona să sară de pe un pod, să revină într-o zonă sigură, conform poliţiei locale, citată de agenţia EFE, potrivit stiripesurse.ro.

Incidentul s-a petrecut pe podul pietonal Seigenthaler, care traversează râul Cumberland, potrivit unui mesaj postat de Poliţia Nashville pe reţeaua socială X.

Vezi şi: Cine-l mai înţelege pe Biden? VIDEO – Şi-a pus o şapcă ”Trump 2024”şi tot Internetul râde de el – Stiripesurse.md

Jon Bon Jovi şi o asistentă de producţie video au intervenit pentru a o ajuta pe femeie.

Jon Bon Jovi a salvat o femeie care voia să-şi pună capăt zilelor

Ziarul local The Tennessean a relatat că momentul a fost surprins într-o înregistrare video postată iniţial de poliţie pe YouTube, care a fost fost ulterior ştearsă.

În imagini se vede o femeie îmbrăcată într-o rochie albastră, care stă pe marginea podului, de cealaltă parte a balustradei, agăţată cu braţele de aceasta.

Potrivit imaginilor, Jon Bon Jovi şi asistenta de producţie mergeau pe pod când au observat-o pe femeie. Mai întâi asistenta şi apoi artistul s-au apropiat încet şi au intrat în vorbă cu femeia care s-a întors la scurt timp cu faţa spre ei.

Jon Bon Jovi a salvat o femeie care voia să-şi pună capăt zilelor

Cei doi au ajutat-o pe femeie să urce peste balustradă şi să revină în zona sigură a podului.

După ce s-a asigurat că femeia este în siguranţă, Jon Bon Jovi a îmbrăţişat-o.

The Tennessean a relatat că artistul se afla pe pod pentru a filma videoclipul melodiei sale “The People’s House”. În timpul filmărilor, podul a rămas deschis publicului.

Jon Bon Jovi nu a făcut deocamdată nicio declaraţie publică cu privire la incident. 

Tags: femeieJon Bon JoviNashvillepodrâul CumberlandSeigenthalerSUATennessee
Știrile zilei