Jude Law, despre cum aproape a refuzat rolul din ‘Talentatul Domn Ripley’

Publicat:

Jude Law, despre cum aproape a refuzat rolul din ‘Talentatul Domn Ripley’

Jude Law a dezvăluit că a fost aproape să refuze rolul din „Talentatul Domn Ripley” de teama de nu fi inclus într-un tipar, dar a recunoscut importanța acestui rol în cariera sa.

Într-un interviu recent pentru The Times of London, Jude Law a spus că aproape a refuzat rolul din filmul „Talentatul Domn Ripley”, din 1999, care i-a adus faima internațională, informează publicația Deadline, potrivit stiripesurse.


Citește și: Crește nemulțumirea rușilor. Putin nu a mai fost așa de puțin popular de la mobilizarea parțială din 2022

Actorul britanic a spus că, la acea vreme, se temea de tiparul de „băiat frumos” și că nu a realizat complexitatea rolului pe care îl interpreta.

„Era o iluzie și o nebunie. Aveam o panică în minte că voi fi inclus în tiparul unui tip arătos. Asta era mintea mea de 23 de ani. Ce am ratat, din prostie, a fost complexitatea acelui rol, dar, sincer? Voiam doar să fiu luat în serios”, a declarat Law.

Filmul „Talentatul Domn Ripley”, care îi mai are în distribuție pe Gwyneth Paltrow, Matt Damon și Philip Seymour Hoffman și care a fost regizat de câștigătorul premiului Oscar Anthony Minghella, a fost un succes de box office, încasând peste 120 de milioane de dolari. Recent, filmul a fost adaptat într-o serie limitată pe o rețea de streaming.

Citește și: Vladimir Zelenski: Ucraina are ”nevoie de o nouă energie” după doi ani şi jumătate de război cu Rusia

În prezent, Jude Law joacă rolul lui Henric al VIII-lea în filmul „Firebrand”, rege britanic cunoscut pentru multele soții și pentru modul capricios de a conduce.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Horoscop 9 septembrie 2024 

Horoscop 9 septembrie 2024 Astrologii prevăd că mai multe zodii se vor confrunta azi cu probleme majore cu banii, dar şi de comunicare. Nici...

George W. Bush nu intenţionează să anunţe pe cine susţine la alegerile prezidenţiale din SUA

George W. Bush nu intenţionează să anunţe pe cine susţine la alegerile prezidenţiale din SUA Fostul preşedinte republican George W. Bush, nu intenţionează să anunţe...

Oasis revine în forță: albumul aniversar domină clasamentele la 30 de ani de la debut

Oasis revine în forță: albumul aniversar domină clasamentele la 30 de ani de la debut Oasis revine în topurile britanice cu un album aniversar și...

Ian McKellen, despre întâlnirea cu Elisabeta a II-a: ‘Nepoliticoasă!’

Ian McKellen, despre întâlnirea cu Elisabeta a II-a: 'Nepoliticoasă!' Sir Ian McKellen a dezvăluit că Regina Elisabeta a II-a ar fi fost „nepoliticoasă” în timpul...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.