X

Julio Iglesias, reținut pe un aeroport din Republica Dominicană. Ce a găsit personalul de securitate în bagajul artistului

Julio Iglesias, reținut pe un aeroport din Republica Dominicană. Ce a găsit personalul de securitate în bagajul artistului

Artistului spaniol Julio Iglesias, tatăl celebrului Enrique Iglesias, i-au fost confiscate bagajele de către oficialii unui aeroport din Republica Dominicană, după ce aceștia au descoperit peste 42 de kilograme de alimente, relatează Marca.

Potrivit presei locale, în bagajul artistului se aflau produse alimentare, inclusiv căpșuni, zmeură, afine, cireșe, roșii, sfeclă, țelină, fasole, spanac, salată, ciuperci și carne. Incidentul s-a petrecut în noaptea de miercuri, 10 ianuarie, spre joi, 11 ianuarie, în aeroportul din Higuey.

Cântărețul, care venea din Bahamas, ar fi încercat să introducă ilegal produsele alimentare în Republica Dominicană.

Rosa Lazala, director al Direcției de Sănătate a Plantelor, a afirmat că personalul de specialitate în domeniul Sănătății și Carantinei din țară a asigurat supravegherea și controlul bagajelor și pasagerilor.

Ministerul Agriculturii a anunțat că va continua să aplice aceste controale în diversele porturi, aeroporturi și la frontiera terestră, pentru a se asigura că pe teritoriul țării nu va pătrunde niciun produs de origine animală sau vegetală care să amenințe producția națională.

Deocamdată nu se știe dacă Iglesias, în vârstă de 80 de ani, va fi sancționat pentru presupusa sa tentativă de a introduce ilegal alimente în această țară.

Tags: Julio Iglesiasreţinut
Monden