X

Jumătate din investiţiile mondiale în securitatea informatică se fac în Israel

Aproximativ jumătate din investiţiile în securitatea informatică din întreaga lume s-au făcut în ultimii ani în Israel, a declarat marţi premierul Naftali Bennett, citat de Reuters, potrivit agerpres.

Într-o intervenţie prin videoconferinţă la Forumul Economic Mondial, prim-ministrul israelian a afirmat că, deoarece tot mai multe activităţi se efectuează prin telemuncă, firmele vor fi tot mai vulnerabile la atacurile informatice.

“Asta înseamnă că avem nevoie de o securitate informatică de calitate, iar Israelul a investit masiv în tehnologii de securitate informatică”, a arătat Bennett. “Cred că aproximativ jumătate sau aproape jumătate din investiţiile mondiale în companii din domeniul informatic în ultimii câţiva ani s-au făcut în Israel. Aşadar Israelul a devenit o putere în securitatea informatică. Văd multe oportunităţi şi intenţionăm să profităm de ele”, a adăugat el.

Citeşte şi: GE suspendă regulile privind vaccinul și testarea anti-Covid după înfrângerea lui Biden la Curtea Supremă – Black News

Citeşte şi: Biserica Luterană din Finlanda va trebui să-şi ceară scuze poporului sami – Black News

Tags: Forumul Economic MondialisraelNaftali Bennett
Categorii: Sinteze