X

Jurnalista Natalia Morari râvnește Președinția. Va candida la prezidențiale

Jurnalista Natalia Morari râvnește Președinția. Va candida la prezidențiale

Jurnalista Natalia Morari râvnește Președinția. Ea a anunțat, în cadrul unei conferințe de presă că va candida la alegerile prezidențiale din toamnă.

Citește și: Acoperișuri smulse și copaci prăbușiți. Salvatorii au intervenit în mai multe raioane

„Am luat o decizie, una care a fost foarte grea pentru mine. Ea este dictată de durerea profundă și dezamăgirea că anii trec, iar schimbările nu se văd. Vreau ca fiul meu și toți copiii noștri să fie mândri de țara lor… Voi reprezenta o nouă forță care va scoate țara noastră din acest cerc vicios al jocurilor politice și va aduce schimbări reale și reformarea țării noastre de la bazele ei”, a declarat Morari.

Natalia Morari, revenită în țară din Rusia, înainte de aprilie 2009, s-a retras de pe micile ecrane după ce s-a aflat despre relația sa cu fugarul Veaceslav Platon, care este și tatăl copilului jurnalistei. Fapt pe care ultima l-a ascuns o bucată de vreme.

Până în prezent se știe că la alegerile prezidențiale din toamnă își va înainta candidatura actuala șefă a statului Maia Sandu, fostul premier liberal-democrat, Vlad Filat,  fostul premier Ion Chicu, fostul ministru de Externe, Tudor Ulianovschi, fostul ministru de Interne, Andrei Năstase, fostul primar de Bălți,  Renato Usatîi, fostul procuror general înaintat de socialiști – Alexamdr Stoianoglo.

Tags: algeri prezidențialeMorari la PreședințieNatalia Morari
Politică