Jurnaliştii germani sunt nemulţumiţi de restricţiile privind fotografierea la concertele susţinute de Adele

Publicat:

Jurnaliştii germani sunt nemulţumiţi de restricţiile privind fotografierea la concertele susţinute de Adele

O asociaţie a jurnaliştilor germani şi-a exprimat vineri nemulţumirea cu privire la o decizie ”complet inacceptabilă” care vizează restricţionarea accesului presei la concertele susţinute în Munchen de artista britanică Adele, informează DPA.

Fotoreporterii şi video jurnaliştii nu au voie să realizeze imagini pentru publicaţii de ştiri în timpul celor 10 concerte în aer liber susţinute de artistă în Germania. Seria de concerte debutează vineri seară, potrivit stiripesurse.


Citește și : Moscova acuză YouTube că cenzurează conţinutul la comanda Washingtonului

Harald Stocker, preşedintele Asociaţiei jurnaliştilor din Bavaria (BJV), a spus că echipa lui Adele a decis să facă fotografii pe care să le distribuie apoi presei în loc de a le permite jurnaliştilor să facă ei înşişi fotografii.

”Interdicţia este complet inacceptabilă”, a spus Stocker, adăugând că alegerea de a oferi astfel de fotografii ”este o bătaie de joc la adresa muncii jurnaliştilor”.

În mod normal, fotoreporterii şi jurnaliştii de televiziune din Germania primesc permisiunea de a realiza fotografii în timpul primelor trei melodii la concertele importante.

În cazul concertelor lui Adele, presa va primi un link de unde poate descărca imaginile selectate de echipa artistei.

Gigantul din industria concertelor Live Nation, coorganizator al spectacolelor, a respins temerile jurnaliştilor.

”Au existat mai multe discuţii cu managementul despre acest lucru, dar acum este stabilit întrucât aşa au fost mereu făcute show-urile lui Adele – indiferent de perioadă şi loc”, a precizat Live Nation într-o declaraţie pentru site-urile de ştiri.

Citește și : Gazprom ar putea să nu mai tranziteze gaze naturale rusești prin Ucraina, afectând securitatea energetică a R. Moldova

Adele va susţine 10 concerte în august pe o arenă construită special pentru ea în perimetrul centrului expoziţional din Munchen. Scena include un podium cu o lungime de 93 de metri, care o va ajuta pe vedeta să se apropie mai mult de fani.

Municipalitatea din Munchen a spus că în jurul arenei va fi instalată o zonă dedicată ”experienţei Adele”, care va include ”băuturi, mâncare şi o trupă care va cânta cover-uri Adele”.

Un număr de 730.000 de spectatori sunt aşteptaţi în total la cele 10 spectacole.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Jimmy Kimmel şi John Mulaney au refuzat oferta de a prezenta următoarea gală a premiilor Oscar

Jimmy Kimmel şi John Mulaney au refuzat oferta de a prezenta următoarea gală a premiilor Oscar Cunoscuţii actori americani de comedie Jimmy Kimmel şi John...

Actorul Idris Elba va înfiinţa un studio de film în Zanzibar

Actorul Idris Elba va înfiinţa un studio de film în Zanzibar Actorul britanic Idris Elba a primit drept de folosinţă asupra unui teren din insula...

Programul UNTOLD pe zile. Lenny Kravitz şi Swedish House Mafia, pe scena principală

Programul UNTOLD pe zile. Lenny Kravitz şi Swedish House Mafia, pe scena principală Lenny Kravitz, Sam Smith, Irina Rimes, Steve Aoki, Timmy Trumpet, Dimitri Vegas...

Aerosmith se retrage din turnee din cauză că vocea lui Steve Tyler a fost afectată permanent

Aerosmith se retrage din turnee din cauză că vocea lui Steve Tyler a fost afectată permanent Aerosmith spune că vocea lui Steven Tyler a fost...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.