Jurnalistul care a provocat destituirea lui Anthony Scaramucci a fost concediat de The New Yorker

Publicat:

Jurnalistul Ryan Lizza, care a fost considerat responsabil pentru destituirea lui Anthony Scaramucci din funcţia de director de comunicare al Casei Albe la numai 10 zile după ce fusese numit, a fost concediat luni de publicaţia The New Yorker pentru ‘comportament sexual neadecvat’, relatează marţi dpa. 

”Am aflat recent că Ryan Lizza a fost implicat în ceea ce credem că este un comportament sexual neadecvat”, se arată într-o declaraţie a The New Yorker, citată de media americană.


”Am analizat această chestiune şi, drept rezultat, am rupt legăturile cu Lizza. Ca urmare a unei cereri privind intimitatea, nu avem alte comentarii de făcut”, se adaugă în declaraţia citată.

Membru de mult timp al corpului de presă de la Washington, Ryan Lizza a lucrat în calitate de corespondent al publicaţiei The New Yorker începând din 2007 şi de analist politic pentru CNN. De asemenea, el a predat la Georgetown University.

Jurnalistul în vârstă de 43 de ani a dat la rândul său o declaraţie în care afirmă că a avut o ‘relaţie respectuoasă’ cu o femeie anonimă care a formulat plângerea şi că ‘The New Yorker nu a putut cita nicio politică a companiei care a fost încălcată’.

”Cer scuze prietenilor, colegilor şi celor dragi pentru orice neplăceri pe care acest episod le-ar putea cauza”, a adăugat Lizza.

Anthony Scaramucci a fost destituit de preşedintele Donald Trump pe 31 iulie după numai 10 zile în funcţia de director de comunicare, în urma folosirii unui limbaj vulgar într-o discuţie cu Ryan Lizza în care i-a atacat virulent pe secretarul general de atunci al Casei Albe, Reince Priebus, şi pe strategul-şef al Casei Albe, Steve Bannon.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Zeci de elefanți au scăpat de inundațiile bruște la un sanctuar popular din nordul Thailandei

Zeci de elefanți au scăpat de inundațiile bruște la un sanctuar popular din nordul Thailandei Inundații bruște au măturat un sanctuar popular de elefanți din...

Meta prezintă Movie Gen, noul său generator de video cu ajutorul inteligenței artificiale

Meta prezintă Movie Gen, noul său generator de video cu ajutorul inteligenței artificiale Compania Meta a prezentat Movie Gen, noul său generator de video cu...

Antarctica ‘înverzește’ într-un ritm alert din cauza schimbărilor climatice

Antarctica 'înverzește' într-un ritm alert din cauza schimbărilor climatice Un nou studiu arată că porțiunea acoperită de vegetație din Peninsula Antarctică a crescut de peste...

Sky News a renunţat la interviul cu Boris Johnson din cauza interdicţiei de înregistrare

Sky News a renunţat la interviul cu Boris Johnson din cauza interdicţiei de înregistrare Sky News a renunţat la un interviu cu Boris Johnson, după...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.