X

Justin şi Hailey Bieber aşteaptă un copil

Justin şi Hailey Bieber aşteaptă un copil

Superstarul pop canadian Justin Bieber şi modelul american Hailey Bieber au anunţat  că aşteaptă un copil, transmite AFP.

Într-o serie de fotografii şi înregistrări video postate pe Instagram, Hailey Bieber, model şi antreprenoare în vârstă de 27 de ani, purtând o rochie albă din dantelă, poate fi văzută cu mâna pe burta rotunjită, potrivit stiripesurse.ro.

Citește și: Preţurile mondiale la alimente au crescut în aprilie, pentru a doua lună la rând: Scumpiri la carne și cereale

De asemenea, într-o înregistrare video, cei doi par să îşi reînnoiască jurămintele, în cadrul unei ceremonii în aer liber.

Alte imagini îl prezintă pe viitorul tată, de 30 de ani, fotografiindu-şi soţia însărcinată.

Zvonuri referitoare la o posibilă sarcină circulă pe internet de câteva săptămâni, notează AFP.

Site-ul specializat în informaţii despre celebrităţi TMZ, citând “surse direct informate”, a relatat că sarcina lui Hailey Bieber ar avea cel puţin şase luni.

Devenit o senzaţie a muzicii pop în 2009, Justin Bieber a avut o serie de hituri, inclusiv melodia “Baby”, cu rapperul Ludacris, şi “Somebody to Love”.

Citește și: STUDIU/ În Republica Moldova, cel mai mult migrează persoanele de la 25 la 34 de ani. Ce spun experții

Armata sa de fani, cunoscută sub denumirea “Beliebers”, l-a propulsat în rândul unora dintre cei mai ascultaţi artişti ai tuturor timpurilor.

La rândul ei, Hailey Bieber, fiica actorului Stephen Baldwin, a lucrat ca model pentru branduri precum Ralph Lauren şi Tommy Hilfiger. De asemenea, ea şi-a creat propriul brand de produse de înfrumuseţare, Rhode.

Tags: Hailey BieberJustinvideo
Diverse