Kamala Harris salută ‘o nouă zi pentru America’

Publicat:

Candidata democrată la funcţia de vicepreşedinte Kamala Harris a salutat sâmbătă seara la Wilmington, Delaware,”o nouă zi pentru America” în introducerea ce a precedat discursul candidatului democrat Joe Biden la alegerile prezidenţiale din 3 noiembrie, informează AFP.

“Într-un moment când însăşi democraţia noastră era în cumpănă în aceste alegeri, cu sufletul Americii în joc sub privirea întregii lumi, aţi marcat o nouă zi pentru America”, a spus ea, potrivit agerpres.


Citește și : Joe Biden, cel de-al 46-lea președinte american

“Aţi transmis un mesaj clar. Aţi ales speranţa şi unitatea, decenţa, ştiinţă şi da, adevăr”, s-a adresat Harris mulţimii de susţinători adunaţi la Wilmington.

“L-aţi ales pe Joe Biden ca următor preşedinte al SUA”.”Joe este un vindecător care uneşte, o persoană cu siguranţă şi experienţă”, a mai spus Harris.

“Mulţumesc americanilor care alcătuiesc frumoasa noastră ţară pentru că aţi participat în număr record pentru a vă face vocile auzite” a adăugat ea.

Citește și : Obama l-a felicitat pe Biden: ‘Suntem norocoşi că Joe are tot ce trebuie pentru a fi preşedinte’

Kamala Harris, prima femeie vicepreşedinte a SUA, a asigurat că nu va fi ultima care va ocupa acest post şi a adus un omagiu “generaţiilor de femei” care “i-au deschis calea”.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

S-a dublat numărul cererilor electronice de acces în zona de frontieră

S-a dublat numărul cererilor electronice de acces în zona de frontieră În prima jumătate a anului 2024, s-a dublat numărul cererilor electronice de acces în...

VIDEO – Un avion de pasageri s-a prăbuşit în Nepal! Pilotul este singurul supravieţuitor

Un avion de pasageri s-a prăbuşit în Nepal! Pilotul este singurul supravieţuitor Cel puţin 18 persoane au murit miercuri într-un accident de avion în capitala...

Noi prevederi de funcționare a muzeelor din  Moldova, aprobate de Guvern 

Noi prevederi de funcționare a muzeelor din Moldova, aprobate de Guvern  Muzeele din țara noastră vor funcționa în baza unor noi prevederi, aprobate astăzi de...

Mai multe persoane sunt cercetate penal după percheziţiile efectuate la mai multe şcoli auto

Mai multe persoane sunt cercetate penal după percheziţiile efectuate la mai multe şcoli auto Ofițerii CNA au desfășurat percheziții la mai multe școli auto din...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.