X

Kamala Harris salută ‘o nouă zi pentru America’

Candidata democrată la funcţia de vicepreşedinte Kamala Harris a salutat sâmbătă seara la Wilmington, Delaware,”o nouă zi pentru America” în introducerea ce a precedat discursul candidatului democrat Joe Biden la alegerile prezidenţiale din 3 noiembrie, informează AFP.

“Într-un moment când însăşi democraţia noastră era în cumpănă în aceste alegeri, cu sufletul Americii în joc sub privirea întregii lumi, aţi marcat o nouă zi pentru America”, a spus ea, potrivit agerpres.

Citește și : Joe Biden, cel de-al 46-lea președinte american

“Aţi transmis un mesaj clar. Aţi ales speranţa şi unitatea, decenţa, ştiinţă şi da, adevăr”, s-a adresat Harris mulţimii de susţinători adunaţi la Wilmington.

“L-aţi ales pe Joe Biden ca următor preşedinte al SUA”.”Joe este un vindecător care uneşte, o persoană cu siguranţă şi experienţă”, a mai spus Harris.

“Mulţumesc americanilor care alcătuiesc frumoasa noastră ţară pentru că aţi participat în număr record pentru a vă face vocile auzite” a adăugat ea.

Citește și : Obama l-a felicitat pe Biden: ‘Suntem norocoşi că Joe are tot ce trebuie pentru a fi preşedinte’

Kamala Harris, prima femeie vicepreşedinte a SUA, a asigurat că nu va fi ultima care va ocupa acest post şi a adus un omagiu “generaţiilor de femei” care “i-au deschis calea”.

Tags: americaDelawareJoe BidenKamala HarrisWilmington
Categorii: Știrile zilei