Kanye West candidează la alegerile prezidenţiale din SUA

Publicat:

Rapperul american Kanye West, cunoscut sub numele de Ye, şi-a anunţat duminică intenţia de a candida la alegerile prezidenţiale din 2024 din Statele Unite, relatează dpa, potrivit agerpres.

Cântăreţul a afirmat că “lucrează la campanie” cu ajutorul comentatorului de extremă dreapta Milo Yiannopoulos, potrivit unei înregistrări video publicate duminică de site-ul X17.


Citeşte şi: POTOP în Albania! Doi oameni au murit – Black News

“Mulţumesc, accept”, a afirmat Yiannopoulos în videoclip, întrebat dacă acesta este un anunţ oficial.

Kanye West, în vârstă de 45 de ani, câştigător al premiului Grammy, a candidat ca independent în alegerile prezidenţiale din 2020, când a primit aproximativ 70.000 de voturi în 12 state din SUA.

Rapperul s-a aflat în ultima perioadă în centrul unor intense controverse din cauza declaraţiilor sale antisemite repetate.

Instagram şi Twitter i-au restricţionat temporar conturile luna trecută, în timp ce producătorul german de echipament sportiv Adidas a anunţat că încheie colaborarea sa cu Kanye West, punând capăt fabricării produselor din marca Yeezy a rapperului american.

Citeşte şi: SOS în Marea Egee! O ambarcaţiune cu circa 500 de migranţi este în pericol de scufundare – Black News

Colaborarea dintre Adidas şi starul hip-hop din Statele Unite a fost multă vreme una dintre cele mai profitabile din industria modei.

West a scris duminică pe Twitter că postează pentru a testa dacă contul său funcţionează, apoi a scris “Shalom :)” într-un alt tweet.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Viitorul Terrei, trădat de o planetă aflată la 4.000 de ani lumină de sistemul nostru solar

Viitorul Terrei, trădat de o planetă aflată la 4.000 de ani lumină de sistemul nostru solar În circa cinci miliarde de ani, Soarele va intra...

Cele mai importante stațiuni de schi din Europa se confruntă cu o ‘amenințare existențială’ din cauza crizei climatice

Cele mai importante stațiuni de schi din Europa se confruntă cu o 'amenințare existențială' din cauza crizei climatice Cele mai importante stațiuni de schi din...

Începe ‘sezonul’ Premiilor Nobel. Când vor fi anunțați laureații din 2024

Începe 'sezonul' Premiilor Nobel. Când vor fi anunțați laureații din 2024 Premiile Nobel din 2024 vor fi decernate începând cu 8 octombrie, când Academia Regală...

Ambalajele alimentare pot conține substanțe chimice asociate cancerului de sân – studiu

Ambalajele alimentare pot conține substanțe chimice asociate cancerului de sân - studiu Un nou studiu realizat de Food Packaging Forum Foundation din Elveția a identificat...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.