X

Kanye West poartă o bluză pe care scrie ‘White Lives Matter’ la prezentarea sa de modă din Paris

Kanye West a purtat o bluză pe care scria ‘White Lives Matter’ în timp ce a lansat Sezonul 9 al lui Yeezy la Săptămâna Modei de la Paris, relatează Fox News.

Vedeta a purtat un tricou cu mânecă lungă negru inscripţionat pe spate cu litere albe „White Lives Matter” la cea mai recentă prezentare de modă Yeezy.

Citeşte şi: Trump depune plângere împotriva CNN şi cere 475 de milioane de dolari – Black News

West, în vârstă de 45 de ani, a apărut luni la prezentarea de modă de la Paris. Rapperul și-a lansat colecția Season 9. Comentatoarea conservatoare Candace Owens a postat pe Twitter o fotografie cu ea purtând aceeaşi bluză, stând lângă West, pe care scria acelaşi lucru.

Înainte de spectacol, el a ținut un discurs în care a făcut referire la jaful din 2016 a soției Kim Kardashian, consecințele cu producătorul vestimentar Gap în urma lansării colaborării sale cu brandul, luptele sale în industria modei și multe altele, potrivit Page Six.

Spectacolul a prezentat un cor de copii, iar fiica lui, North, a defilat ca model.

Un reprezentant pentru West, Yeezy sau Black Lives Matter nu a răspuns la cererea imediată de comentarii pentru Fox News.

West a explicat că a ales să facă prezentarea de modă Yeezy la Paris pentru că aici este „înalta catedrală a modei”, relatează Vogue Business.

“Dacă fac muzică, muzică rap, o să-mi pun hanoracul, o să iau un Uber și o să merg la casa viitoare. Zi de zi. Și dacă lucrăm la haine? Paris.”

Cu o zi înainte de propria prezentare de modă, cunoscutul rapper „Flashing Lights” a deschis show-ul Balenciaga.

Kanye, care acum se numește Ye, a ţinut recent titlurile după ce a reziliat contractul lui Yeezy cu GAP. Muzicianul a trimis o scrisoare de reziliere către GAP în septembrie în care îl acuza pe retailerul de îmbrăcăminte că nu a reușit să comercializeze colaborarea Yeezy.

„GAP nu i-a lăsat lui Ye de ales decât să-și rezilieze acordul de colaborare din cauza nerespectării substanțiale de către GAP”, a declarat avocatul lui, Nicholas Gravante, co-președinte al Grupului Global de Litigii la Cadwalader, Wickersham & Taft LLP, într-un comunicat.

Citeşte şi: Biden promite sancţiuni după represiunea manifestaţiilor din Iran – Black News

„Ye a încercat cu sârguință să rezolve aceste probleme cu GAP atât direct, cât și prin consiliere. Nu s-a ajuns nicăieri”.

Linia de lui îmbrăcăminte cu GAP a inclus hanorace, tricouri și jachete.

Tags: Candace OwensKanye WestparisWhite Lives Matter
Categorii: Social