Kate, ducesa de Cambridge, s-a plasat în izolare după ce a intrat în contact cu o persoană testată pozitiv pentru COVID-19

Publicat:

Kate, ducesa de Cambridge, s-a plasat în izolare şi şi-a anulat angajamentele oficiale după ce o persoană cu care a intrat în contact a fost ulterior testată pozitiv pentru COVID-19, informează Reuters, potrivit agerpres.

“Săptămâna trecută, ducesa de Cambridge a intrat în contact cu cineva care ulterior a fost testat pozitiv pentru COVID-19”, a declarat un purtător de cuvânt al Palatului Kensington.


Citește și : Putin aprobă noua Strategie de Securitate Naţională a Rusiei

“Alteţa Sa Regală nu prezintă simptome, dar urmează toate recomandările guvernamentale relevante şi s-a plasat în izolare acasă”, a adăugat purtătorul de cuvânt.

Kate, soţia nepotului reginei Elisabeta a II-a, prinţul William, a participat la o serie de evenimente săptămâna trecută, cel mai important fiind turneul de la Wimbledon, vineri.

Ducesa urma să fie prezentă luni la un eveniment dedicat celei de-a 73-a aniversări a Serviciului Naţional de Sănătate din Marea Britanie, alături de soţul ei, William, care nu trebuie să se plaseze în izolare.

William s-a îmbolnăvit de COVID-19 în luna aprilie a anului trecut, cam în aceeaşi perioadă cu tatăl său, moştenitorul tronului, Prinţul Charles.

Citește și : Tadjikistan decretează vaccinarea obligatorie pentru toate persoanele de peste 18 ani

 

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Un moldovean a fost atacat cu maceta în Irlanda

Un moldovean a fost atacat cu maceta în Irlanda Un irlandez de 33 de ani a fost condamnat la 5 ani și 6 luni de...

Un moldovean a fost găsit MORT în Italia chiar de mama lui

Un moldovean a fost găsit MORT în Italia chiar de mama lui Un bărbat de 45 de ani, originar din Republica Moldova, a fost găsit...

Rafael Nadal și Alexander Zverev au pierdut finalele de la Bastad și Hamburg

Rafael Nadal și Alexander Zverev au pierdut finalele de la Bastad și Hamburg Nadal a pierdut în 2 seturi în finala cu Borges, scor 2-6,...

Jurnalist român: Israelul poate rezista pe mai multe fronturi, dar riscă să se extindă conflictul

Jurnalist român: Israelul poate rezista pe mai multe fronturi, dar riscă să se extindă conflictul Statul Israel are capacitate de a rezista mai multor fronturi...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.