Kate Middleton prezintă două fotografii cu prilejul Zilei Internaţionale de Comemorare a Victimelor Holocaustului

Publicat:

Ducesa de Cambridge, Kate Middleton, participă cu portretele a doi supravieţuitori ai Holocaustului ca parte a unei expoziţii pentru a comemora 75 de ani de la eliberarea celui mai mare lagăr de exterminare nazist, Auschwitz-Birkenau, relatează EFE, scrie agerpres.

Fotografiile realizate de soţia prinţului William şi care vor fi incluse în cele 75 de imagini ce vor fi prezentate în următoarele luni în Marea Britanie au fost expuse luni, cu prilejul Zilei Internaţionale de Comemorare a Victimelor Holocaustului, care se marchează în fiecare an pe 27 ianuarie.


Citește și : Trump neagă afirmaţiile lui Bolton privind dosarul ucrainean

Într-una dintre poze apare Steven Frank, 84 de ani şi originar din Amsterdam, alături de nepoatele sale Maggie şi Trixie Fleet, de 15 şi 13 ani, în timp ce altă poză o arată pe Yvonne Bernstein, 82 de ani şi născută în Germania, împreună cu nepoata sa Chloe Wright, în vârstă de 11 ani.

Kate Middleton mare amatoare de fotografie şi patroana Royal Photographic Society a făcut pozele la începutul acestei luni la reşedinţa sa, Palatul Kensington, inspirată de interioarele pictorului olandez Johannes Vermeer.

Kate Middleton presents two photos on the occasion of the International Day of Holocaust Remembrance

Veteranii supravieţuitori ai Holocaustului au participat la şedinţa foto însoţiţi de obiecte personale relevante pentru ei, în timp ce descendenţii lor sunt scăldaţi de lumina caldă care intră pe fereastră dinspre est, din direcţia Ierusalimului.

Citește și : Leo Varadkar îi cere Uniunii Europene să protejeze interesele Irlandei după Brexit

Proiectul, la care participă mai mulţi fotografi, este o iniţiativă a Fundaţiei Zilei de Comemorare a Holocaustului, alături de Jewish News şi de Royal Photographic Society pentru a conştientiza populaţia despre genocidul evreilor şi a menţine vii povestirile acestor supravieţuitori.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Meniul de 10.000 de lire sterline pe care îl iau Prințul William și Kate în avion, la clasa întâi

Meniul de 10.000 de lire sterline pe care îl iau Prințul William și Kate în avion, la clasa întâi Te-ai întrebat ce servesc membrii familiei...

Messi a salvat Inter Miami

Messi a salvat Inter Miami Atacantul argentinian al Inter Miami, Lionel Messi, a adus clubului său o remiză în meciul din MLS cu Charlotte. Jocul din...

Pericol iminent. Cod roșu de inundații, emis acum de hidrologi. HARTA zonelor de vizate

Pericol iminent. Cod roșu de inundații, emis acum de hidrologi. HARTA zonelor de vizate Cod Roșu de inundații în România! Forțele de intervenție de la...

Agenția de rating Fitch a oferit Republicii Moldova ratingul de țară B+ cu perspectivă stabilă

Agenția de rating Fitch a oferit Republicii Moldova ratingul de țară B+ cu perspectivă stabilă Autoritățile Republicii Moldova sunt determinate să mențină stabilitatea macrofinanciară, iar...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.