Kate, Prinţesa de Wales a Marii Britanii, a suferit o intervenţie chirurgicală abdominală

Publicat:

Kate, Prinţesa de Wales a Marii Britanii, a suferit o intervenţie chirurgicală abdominală

Kate, Prinţesa de Wales a Marii Britanii, este spitalizată de marţi la Londra pentru o intervenţie chirurgicală abdominală “programată” care a fost efectuată cu succes, a anunţat miercuri Palatul Kensington, relatează Reuters.

Potrivit unui comunicat al Palatului, Kate ar urma să rămână în spital timp de 10 până la 14 zile înainte de a reveni la domiciliu pentru a se recupera, potrivit stiripesurse.ro.


Citește și: Congresul PPE are loc la București înaintea alegerilor europarlamentare

Prinţesa Kate, soţia moştenitorului tronului britanic William, este spitalizată de marţi la Londra pentru o operaţie chirurgicală “programată”, au anunţat miercuri serviciile sale, precizând că probabil ea nu îşi va relua funcţiile publice înainte de sfârşitul lunii martie, notează AFP.

Prinţesa de Wales, în vârstă de 42 de ani, “a fost internată ieri la Clinica din Londra pentru o intervenţie chirurgicală abdominală programată”, potrivit comunicatului difuzat de Palatul Kensington.

“Pe baza recomandării medicale actuale, este puţin probabil ca ea să revină la îndatoririle publice înainte de Paşte”, 31 martie, a precizat Palatul Kensington.

Citește și: Papa Francisc a refuzat o donaţie substanţială de la o mare companie din domeniul apărării

Kate, foarte populară în rândul publicului britanic, “doreşte să-şi ceară scuze (…) pentru faptul că trebuie să-şi amâne viitoarele angajamente. Ea spera să poată recupera cât mai multe, cât mai curând posibil”, notează sursa citată.

Palatul a indicat că “nu va oferi informaţii zilnice” cu privire la starea de sănătate a Prinţesei de Wales “decât atunci când există informaţii noi semnificative”.

Nu s-a oferit nicio explicaţie cu privire la motivele acestei spitalizări, dar, potrivit mass-media britanice, Kate, a cărei ultimă apariţie publică a fost de Crăciun, nu suferă de cancer.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Ploile torențiale fac ravagii în Nepal: cel puțin 11 oameni au murit

Cel puțin 11 persoane au decedat în Nepal în urma inundațiilor și alunecărilor de teren provocate de ploile torențiale care au durat zile întregi,...

Dezastru pentru Rusia: În Ucraina a pierdut mai mulți soldați decât în al Doilea Război Mondial (Raport SUA)

Dezastru pentru Rusia: În Ucraina a pierdut mai mulți soldați decât în al Doilea Război Mondial (Raport SUA) Între 462.000 și 728.000 de soldați ruși...

VIDEO/ Președintele Recep Tayyip Erdogan este în vizită-fulger în Germania, pentru a participa la partida Turcia-Olanda

VIDEO/ Președintele Recep Tayyip Erdogan este în vizită-fulger în Germania, pentru a participa la partida Turcia-Olanda Președintele turc, Recep Erdogan, a fost în tribunele stadionului...

VIDEO – Sărbătoarea de San Fermin a început la Pamplona

Sărbătoarea de San Fermin a început la Pamplona Cu o maree umană în alb şi roşu, oraşul Pamplona, din Nordul Spaniei, a deschis sâmbătă cele...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.