Kievul a restricţionat transportul public în lupta cu noul coronavirus

Publicat:

Primarul orașului Kiev, Vitali Klitschko, fost campion WBC la categoria supergrea, a restricționat transportul public din oraș. Măsura intră în vigoare luni și face parte dintr-un set de măsuri dure în lupta împotriva coronavirusului, scrie mediafax.

Vitali Klitschko încearcă din răsputeri să oprească răspândirea noului coronavirus. Fostul campion WBC a adoptat măsuri agresive pentru a proteja capitala Ucrainei în lupta împotriva Covid-19.


Citește și : Record negativ în Spania: 394 de decese în 24 de ore, o creştere de 30%

Începând de luni, transportul public din Kiev va fi disponibil doar pentru personalul medical, pompieri, poliţişti, angajaţii serviciilor de utilităţi, personalul farmaciilor şi cel al magazinelor alimentare.

„Având în vedere răspândirea rapidă a coronavirusului, va trebui să adoptăm măsuri eficiente pentru a limita contactul social din oraşul nostru. Din acest motiv, începând de luni transportul public al capitalei va fi disponibil doar pentru personalul medical, pompieri, poliţişti, angajaţii serviciilor de utilităţi, personalul farmaciilor şi cel al magazinelor alimentare”, a spus Vitali Klitschko.

Aceasta nu este singura măsură adoptată de Klitschko. Acesta a închis şcolile şi toate magazinele cu excepţia celor alimentare, farmaciilor, staţiilor de alimentare şi băncilor.

Citește și : Un prim deces provocat de COVID-19 în Kosovo

În Ucraina au fost confirmate 47 de cazuri de persoane infectate cu coronavirus.

Vitali Klitschko s-a retras din lumea boxului cu un record de 45-2 şi 41 de knockout-uri. Ultima apariţie în ring a avut-o în luna septembrie a anului 2012, când l-a învins pe Manuel Charr, reuşind să îşi păstreze titlul.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Evenimente dedicate cetățenilor Republicii Moldova din diaspora

Evenimente dedicate cetățenilor Republicii Moldova din diaspora Pe parcursul lunii august, în Republica Moldova vor fi organizate mai multe evenimente dedicate diasporei, în cadrul unei...

Moldovenii pot vota din şase ţări la alegerile din toamnă

Moldovenii pot vota din şase ţări la alegerile din toamnă Comisia Electorală Centrală (CEC) a aprobat Regulamentul privind particularitățile organizării și implementării votului prin corespondență. Regulamentul...

Un moldovean s-a înecat într-un lac din Franţa

Un moldovean s-a înecat într-un lac din Franţa Un tânăr de 28 de ani din raionul Sângerei, s-a înecat în lacul Neaufles-Saint-Martin din apropierea comunei...

Premieră medicală: O inimă artificială din titan a ținut un pacient în viață timp de câteva zile

Premieră medicală: O inimă artificială din titan a ținut un pacient în viață timp de câteva zile Un american în vârstă de 58 de ani...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.