Kim Jong Un îşi prezintă planul politic cincinal cu privire la Coreea de Sud

Publicat:

Liderul nord-coreean Kim Jong Un a clarificat politica pe care Partidul Muncitorilor din Coreea (WPK, unic) să o urmeze în relaţiile cu Coreea de Sud, potrivit agenţiei oficiale nord-coreene de presă KCNA, relatează Reuters, potrivit news.ro.

Kim Jong Un îndemna luna trecută la o consolidare a capacităţilor militare nord-coreene şi stabilea că Statele Unite rămân ”cel mai mare inamic” al Coreei de Nord.


Citește și : Comisia Europeană cere accelerarea procedurilor de deportare

Kim Jong Un, secretarul general al partidului unic, şi-a precizat planul politic cincinal miercuri, a doua zi a unei reuniuni.

”Secretarul general a evideţiat sarcinile pe care Armata Populară şi industria muniţiei le au de îndeplinit anul acesta”, a anunţat miercri KCNA.

”El a precizat direcţia de urmat de către sectorul însărcinat cu afaceri cu Coreea de Sud şi de către sectorul însărcinat cu afaceri externe”.

La începutul anului, Kim Jong un a criticat în mod violent Seulul, după ce a sud-coreenii au propus o cooperare în ”probleme neesenţiale” – precum lupta împotriva noului coronavirus şi turismul – şi a îndemnat Coreea de Sud să nu mai cumpere armament şi să nu mai efectueze exerciţii militare împreunăcu Statele Unite.

Citește și : Rusia îl vrea LEGAT pe unul dintre cei mai apropiaţi colaboratori ai lui Navalnîi

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Meta prezintă Movie Gen, noul său generator de video cu ajutorul inteligenței artificiale

Meta prezintă Movie Gen, noul său generator de video cu ajutorul inteligenței artificiale Compania Meta a prezentat Movie Gen, noul său generator de video cu...

Antarctica ‘înverzește’ într-un ritm alert din cauza schimbărilor climatice

Antarctica 'înverzește' într-un ritm alert din cauza schimbărilor climatice Un nou studiu arată că porțiunea acoperită de vegetație din Peninsula Antarctică a crescut de peste...

Sky News a renunţat la interviul cu Boris Johnson din cauza interdicţiei de înregistrare

Sky News a renunţat la interviul cu Boris Johnson din cauza interdicţiei de înregistrare Sky News a renunţat la un interviu cu Boris Johnson, după...

Care sunt cele mai frumoase și alese flori de toamnă

Care sunt cele mai frumoase și alese flori de toamnă Nu doar primăvara este un anotimp al florilor, și toamna are propriul farmec și există...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.