Kim Jong Un şi-a făcut apariţia în public după trei săptămâni de absenţă – FOTO

Publicat:

Liderul nord-coreean Kim Jong Un a participat vineri la inaugurarea unei fabrici de îngrăşăminte, informează agenţia de ştiri KCNA, raportând astfel prima apariţie publică a liderului de la Phenian după trei săptămâni de absenţă în care zvonurile privind starea sa de sănătatea au proliferat, transmite sâmbătă AFP., potrivit agerpres.

“Liderul suprem Kim Jong Un taie panglica cu ocazia inaugurării uzinei de îngrăşăminte fosfatice din Sunchon”, scrie agenţia nord-coreeană de ştiri.


Citește și : Bilanțul epidemiei de coronavirus în Italia

La ceremonie “toţi participanţii au strigat ura!” când a apărut liderul nord-coreean, adaugă sursa citată, precizând că, după ceremonie, Kim a vizitat fabrica şi a fost “informat despre procesul de producţie”.

Liderul nord-coreean nu a mai apărut în public după data de 11 aprilie, când a prezidat o întâlnire a biroului politic a Partidului Muncitoresc, partidul unic din Coreea de Nord. A doua zi, mass-media oficiale anunţau că acesta a inspectat avioane de vânătoare la o bază militară.

https://twitter.com/Breaking911/status/1256369918263676928?s=20

Semnele de întrebare referitoare la starea de sănătate a liderului Kim Jong Un s-au înmulţit după ce i s-a remarcat absenţa de la ceremoniile din 15 aprilie, considerată cea mai importantă dată din calendarul politic nord-coreean deoarece în această zi întreaga ţară celebrează naşterea fondatorului regimului, Kim Il Sung, bunicul actualului lider.

Citește și : Zeci de jurnalişti au murit de COVID-19, de la 1 martie în lume

Pentru a contracara zvonurile, pe 26 aprilie, consilierul special pentru securitate naţională al preşedintelui sud-coreean Moon Jae-in a anunţat că liderul nord-coreean Kim Jong Un este “viu şi sănătos”.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Cum planificăm rotația legumelor și ce îngrășăminte verzi semănăm

Cum planificăm rotația legumelor și ce îngrășăminte verzi semănăm Rotația culturilor este o măsură simplă care implică evitarea plantării aceleiași culturi în același sol timp...

Liderii lumii îşi reiterează ‘oroarea’ la un an de la atacul Hamas în sudul Israelului, iar unii acuză Israelul

Liderii lumii îşi reiterează 'oroarea' la un an de la atacul Hamas în sudul Israelului, iar unii acuză Israelul Liderii occidentali îşi reiterează atât ”oroarea”...

Prorușii din R.Moldova s-au înghesuit să-l felicite pe Putin cu ocazia zilei sale de naștere

Prorușii din R.Moldova s-au înghesuit să-l felicite pe Putin cu ocazia zilei sale de naștere Socialistul Igor Dodon, oligarhul fugar Ilan Șor și bașcana Găgăuziei,...

Slusari cere publicarea numelui companiilor de la care Energocom a achiziționat gaze

Slusari cere publicarea numelui companiilor de la care Energocom a achiziționat gaze Alexandru Slusari, fost membru al Consiliului de Administrație al unei companii de stat,...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.