Kremlinul DEMONTEAZĂ zvonurile legate de Serghei Şoigu

Publicat:

Kremlinul a susţinut joi că ministrul rus al apărării, Serghei Şoigu, care nu mai fusese văzut în public de aproape două săptămâni, nu are probleme de sănătate, transmite dpa, potrivit agerpres.

Presa de stat din Rusia, preluată de Reuters, a difuzat în acceaşi zi un scurt fragment dintr-o înregistrare video cu Şoigu, într-un cadru separat, pe o parte din ecran unde apăreau şi alţi oficiali de rang înalt de la Moscova, la o şedinţă cu Vladimir Putin.


Citeşte şi: Renault ŞI-A SUSPENDAT activităţile de la uzina din Moscova – Black News

Potrivit agenţiei de presă ruse Interfax, care îl citează pe purtătorul de cuvânt al Kremlinului, preşedintele a participat la o videoconferinţă a Consiliului de Securitate al Rusiei, în cadrul căreia Şoigu i-a prezentat situaţia “operaţiunii speciale” din Ucraina – denumirea oficială folosită la Moscova pentru invazia ţării vecine.

Agenţiile de presă citate şi mass media din întreaga lume consemnau miercuri că Şoigu, în vârstă de 66 de ani, nu mai apăruse în public din 11 martie, ceea ce a provocat speculaţii privind situaţia sa.

Citeşte şi: Armata rusă adoptă poziţii defensive – Black News

Purtătorul de cuvânt al preşedinţiei ruse, Dmitri Peskov, a dezminţit joi zvonurile respective, afirmând că ministrul apărării este foarte ocupat şi de aceea nu are timp pentru presă. El i-a îndrumat pe jurnalişti să se adreseze direct ministerului respectiv.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Caz șocant în București. Un bărbat plimba cadavrul fostei iubite într-un cărucior, pe stradă

Caz șocant în București. Un bărbat plimba cadavrul fostei iubite într-un cărucior, pe stradă Un bărbat care transporta un cadavru într-un cărucior pe o stradă...

FOTO/ Submarin de 48 de metri, filmat pe străzile unui oraș din Germania. Sute de oameni au ieșit să facă poze

FOTO/ Submarin de 48 de metri, filmat pe străzile unui oraș din Germania. Sute de oameni au ieșit să facă poze Un uriaș submarin e...

Accident pe traseul Chișinău-Ungheni, la intrare în satul Pîrlița: Un om a decedat

Accident pe traseul Chișinău-Ungheni, la intrare în satul Pîrlița: Un om a decedat Un șofer de camion, în vârstă de 60 de ani, și-a pierdut...

O fetiță de un an a murit, după ce a fost uitată în mașină cinci ore. Tatăl ei a crezut că a lasat-o la...

O fetiță de un an a murit, după ce a fost uitată în mașină cinci ore. Tatăl ei a crezut că a lasat-o la...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.