Kremlinul răspunde după solicitările lui Zelenski: ‘Face declarații delirante!’

Publicat:

Kremlinul răspunde după solicitările lui Zelenski: ‘Face declarații delirante!’

Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al preşedintelui rus, Vladimir Putin, a declarat că preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, face declarații delirante, din cauza situației de pe fronturi. Potrivit purtătorului de cuvânt al liderului rus, reprezentanții regimului de la Kiev au făcut multe declarații în ultimele zile, alunecând uneori chiar şi pe o pantă excesivă.

‘Președintele ucrainean Volodimir Zelenski și reprezentanții regimului de la Kiev fac declarații delirante, din cauza situației de pe fronturi’, a afirmat Dmitri Peskov, informează TASS, potrivit Rador Radio România, scrie stiripesurse.ro.


Citește și: 3.000 de deţinuţi din Ucraina sunt gata să plece pe front

‘Unii reprezentanți ai regimului de la Kiev și, chiar Zelenski, au făcut numeroare declarații, în ultimele zile, alunecând de fapt pe o pantă delirantă. Acest fapt se datorează poziției extrem de nefavorabile ale forțelor regimului de la Kiev pe fronturi’, a susţinut Peskov, comentând apelul lui Zelenski ca Occidentul să se implice mult mai mult în conflict.

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski cere Occidentului să se implice mai mult în conflictul din Ucraina din cauza situației extrem de nefavorabile a trupelor ucrainene în prima linie a frontului, a mai spus Dmitri Peskov. În același timp, Kievul realizează că nici măcar aprovizionarea în creștere cu arme nu va putea schimba dinamica pe câmpul de luptă, a spus Peskov.

Context

Declarațile de la Kremlin vin în contextul în care preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski le-a cerut partenerilor occidentali să se implice mai direct în război, ajutând la interceptarea rachetelor ruseşti deasupra teritoriului Ucrainei şi permiţând Kievului să folosească arme occidentale împotriva echipamentelor militare inamice desfăşurate în apropierea graniţei.

Citește și: Adrian Băluțel: PSRM încearcă să limiteze accesul diasporei la vot

Într-un interviu pentru Reuters, liderul de la Kiev, deşi spune că înţelege teama de escaladare cu Rusia, se plânge că aliaţilor occidentali le ia prea mult timp pentru a lua decizii cheie privind sprijinul militar pentru Ucraina.

În paralel, vicepreședintele Consiliului de Securitate al Federației Ruse, Dmitri Medvedev, a avut o ieșire surprinzătoare, foarte dură împotriva președintelui ucrainean Volodimir Zelenski, despre care spune că ar trebui judecat sau lichidat.

 

 

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Temperaturile înalte din ultimele zile provoacă și înmulțirea insectelor dăunătoare

Temperaturile înalte din ultimele zile provoacă și înmulțirea insectelor dăunătoare Temperaturile insuportabile din ultimele zile aduc o problemă în plus – gândacii şi ţânţarii se...

Caz șocant în București. Un bărbat plimba cadavrul fostei iubite într-un cărucior, pe stradă

Caz șocant în București. Un bărbat plimba cadavrul fostei iubite într-un cărucior, pe stradă Un bărbat care transporta un cadavru într-un cărucior pe o stradă...

FOTO/ Submarin de 48 de metri, filmat pe străzile unui oraș din Germania. Sute de oameni au ieșit să facă poze

FOTO/ Submarin de 48 de metri, filmat pe străzile unui oraș din Germania. Sute de oameni au ieșit să facă poze Un uriaș submarin e...

Accident pe traseul Chișinău-Ungheni, la intrare în satul Pîrlița: Un om a decedat

Accident pe traseul Chișinău-Ungheni, la intrare în satul Pîrlița: Un om a decedat Un șofer de camion, în vârstă de 60 de ani, și-a pierdut...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.