X

La 85 de ani, Ion Țiriac și-a desemnat conducătorul imperiului

La 85 de ani, Ion Țiriac și-a desemnat conducătorul imperiului

Ion Țiriac i-a cedat afacerile familiei fiului său: “Feciorul meu, ăl’ mare, și-a luat în mână sceptrul și conduce formidabil de bine

Omul de afaceri, cu o avere estimată la 2,1 miliarde de euro, a investit în diverse domenii, între care industria bancară, asigurări, automobile sau imobiliare scrie digi24.ro.

Țiriac susține că i-a cedat fiului său cel mare, Ion Alexandru Țiriac (48 de ani), responsabilitatea de a conduce afacerile familiei.

“Feciorul meu, ăl’ mare, are aproape 48 de ani – 50 de ani. Și-a luat în mână sceptrul și conduce formidabil de bine fundația asta și cu toate treburile”, spus Ion Țiriac, în podcastul Prietenii lui Ovidiu.

“Mi s-a simplificat puțin viața în România, pentru că am grijă numai de fundație, fundație, fundație. Restul businessului, e Ion Ion (n.r. Ion Alexandru Țiriac), are treaba lui, o face, stă 6 luni în Emirate, stă 3 luni aici, 3 luni în altă parte.

Își crește copiii, e foarte în regulă. Nepoții mei sunt în regulă și ei, sunt băieți mari. Alexandru are 16 ani, 1.95 m și 48 la picior. Ce vrei? Mai mult de atât nu puteam să fac”, a mai spus Ion Țiriac.

 

Tags: desemnatIon ȚiriacLa 85 de anisuccesorul
Monden