X

La Criuleni nu se vor mai presta servicii de examinare auto

La Criuleni nu se vor mai presta servicii de examinare auto

La Criuleni nu se vor mai presta servicii de examinare auto, anunță Agenția Servicii Publice (ASP).

Citește și: Un fost ministru se întreabă „cine va plăti factura politică pentru zâmbetul batjocoritor al domnului Herman von Hebel”

Respectiv, începând cu data de 1 aprilie curent,  candidații care au absolvit școlile auto din raioanele Criuleni și Dubăsari, vor putea susține examenele de calificare la una din subdiviziunile de examinare ale ASP din Chișinău și Orhei. Candidații vor avea opțiunea de a selecta locația de sine stătător.

Decizia a fost luată după examinarea infrastructurii rutiere a orașului Criuleni, care, la moment, nu corespunde cerințelor de exigențe necesare evaluării obiective a competențelor acumulate de candidat pe trasee diversificate, în contexte și situații variate, ce ar putea apărea într-un  trafic rutier intens.

Începând cu 1 aprilie, pentru a facilita accesul la serviciile de examinare, numărul examinatorilor autorizați în locația din municipiul Orhei va fi majorat, ceea ce va permite extinderea numărului de locuri disponibile pentru serviciile de examinare, fără a crește timpul de așteptare.

Serviciile de înmatriculare auto vor continua să fie prestate în cadrul subdiviziunii ASP din orașul Criuleni,  dar și în incinta Centrului multifuncțional Criuleni.

Tags: Agenţia Servicii Publice (ASP)Criuleniexaminare auto Criuleni
Știrile zilei