Lady Gaga a difuzat fragmente din două piese noi ale sale pe străzile din Paris

Publicat:

Lady Gaga a difuzat fragmente din două piese noi ale sale pe străzile din Paris

Lady Gaga a ieşit pe străzile Parisului pentru a le oferi fanilor posibilitatea a asculta în avanpremieră fragmente din două cântece de pe următorul ei album, cel de-al şaptelea din discografia cântăreţei americane, informează BBC.

Vedeta pop americană se află în această perioadă în Franţa, unde a interpretat în limba franceză cântecul de cabaret “Mon Truc en Plumes” în cadrul ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris, care a avut loc vineri seară, potrivit stiripesurse.


Citește și : Mircea Geoană contraatacă după acuzațiile de plagiat

După ce a asistat la curse de nataţie şi la concursul de gimnastică feminină pe echipe – şi a confirmat din câte se pare logodna ei cu antreprenorul Michael Polansky în timpul unei întâlniri cu prim-ministrul Franţei, weekendul trecut -, Lady Gaga a decis să le împărtăşească parizienilor câteva fragmente din două piese noi ale sale.

“Sunt atât de impresionată de fanii francezi care s-au reunit în acest weekend în faţa hotelului, voi ieşi din hotel şi să îmi iau la revedere diseară – prin câteva secunde din #LG7”, a scris vedeta americană duminică pe Instram, referindu-se la cel de-al şaptelea ei album de studio. La scurt timp după aceea, artista a ieşit pe strada din faţa hotelului şi a redat fragmente cu ritmuri electro de pe laptopul său.

Primul fragment a avut o durată de aproximativ 20 de secunde. Apoi, cântăreaţa a închis laptopul şi s-a retras în limuzina pe care o închiriase.

Fanii au rămas însă la faţa locului, scandându-i numele şi cântând versuri din piesele sale.

După aproximativ un minut, Lady Gaga a revenit în faţa admiratorilor ei: “Îmi pare rău că am plecat, vă prezint încă un cântec”.

Ea a difuzat atunci un al doilea fragment muzical, care aminteşte de stilul goth-pop de pe albumul său “Artpop”.

După ce a pozat pentru fotografi, vedeta americană s-a întors în hotel, transmiţând următorul mesaj: “Iar pentru restul, va trebui să aşteptaţi!”.

Noul album va fi primul ei disc solo după materialul discografic “Chromatica” din 2020, care a inclus single-urile “Stupid Love” şi “Rain On Me”.

Lady Gaga a lansat de atunci un album de duete, “Love For Sale”, cu Tonny Bennett, în 2021. Acel disc a fost recompensat la categoria “cel mai bun album pop tradiţional” la gala premiilor Grammy din anul următor.

Weekendul trecut a fost unul aglomerat pentru vedeta americană.

Vineri seară, ea a interpretat cântecul de cabaret “Mon Truc en Plumes” la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris. Însoţită de dansatori care purtau pompoane roz, ea a interpretat acea piesă exclusiv în limba franceză, a cântat la pian şi a traversat o scară aurie de pe cheiul Senei.

Ulterior s-a aflat că secvenţa fusese înregistrată în avans, întrucât ploaia abundentă de la Paris a făcut ca acea scară să devină periculos de alunecoasă.

Lady Gaga a asistat apoi la câteva competiţii olimpice pe parcursul weekendului trecut şi a făcut cunoştinţă cu prim-ministrul Franţei, Gabriel Attal, în timpul unei finale din concursul de nataţie.

Gabriel Attal a publicat o întregistrare video cu întâlnirea lor, pe TikTok, însoţită de mesajul următor: “Îţi mulţumesc Lady Gaga pentru interpretarea ta extraordinară din timpul ceremoniei de deschidere. A fost uluitoare”.

În acelaşi clip, Lady Gaga l-a prezentat pe Michael Polansky, partenerul ei de viaţă din ultimii patru, în faţa prim-ministrului francez folosind expresia “logodnicul meu”.

Vedeta americană a putut fi văzută recent în cel de-al doilea trailer al filmului “Joker: Folie A Deux”.

Citește și : O comisie specială parlamentară va identifica măsuri pentru depășirea crizei din agricultură

În acel film, Lady Gaga o interpretează pe psiholoaga devenită infractoare Harley Quinn, considerată adeseori ca fiind partenera, iubita şi instigatoarea la haos a personajului negativ din franciza “Batman”, The Joker.

Joaquin Phoenix revine în rolul principal după ce interpretarea sa din filmul original din 2019 i-a adus premiul Oscar.

Filmul “Joker: Folie A Deux”, regizat de Todd Phillips, va fi lansat în cinematografe în luna octombrie şi este considerat “un thriller psihologic muzical”.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

OMS vrea să dezvolte vaccinuri împotriva gripei aviare pe bază de ARNm în ţări cu venituri mici şi medii

OMS vrea să dezvolte vaccinuri împotriva gripei aviare pe bază de ARNm în ţări cu venituri mici şi medii Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) a...

O mostră de sol de pe Lună, în centrul atenţiei la o expoziţie din Bangkok

O mostră de sol de pe Lună, în centrul atenţiei la o expoziţie din Bangkok O mostră de sol de pe Lună s-a aflat în...

Tom Cruise, numit Chevalier des Arts et des Lettres în Franţa. Actorul va fi una dintre vedetele ceremoniei de închidere a JO

Tom Cruise, numit Chevalier des Arts et des Lettres în Franţa. Actorul va fi una dintre vedetele ceremoniei de închidere a JO Actorul american Tom...

Putin avertizează SUA să nu trimită arme nucleare în Germania: ‘Rachetele vor lovi Occidentul în 10 minute’

Putin avertizează SUA să nu trimită arme nucleare în Germania: 'Rachetele vor lovi Occidentul în 10 minute' Preşedintele rus Vladimir Putin a avertizat Statele Unite...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.