Lady Gaga l-a prezentat pe logodnicul ei premierului francez Gabriel Attal în tribunele de la Arena La Défense

Publicat:

Lady Gaga l-a prezentat pe logodnicul ei premierului francez Gabriel Attal în tribunele de la Arena La Défense

Premierul demisionar Gabriel Attal a întâlnit-o duminică, în Arena La Défense, pe cântăreaţa americană Lady Gaga pe care a felicitat-o pentru interpretarea piesei “Mon truc en plumes” a lui Zizi Jeanmaire la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice. “O performanţă incredibilă” care i-a “tăiat respiraţia”, a scris el pe Instagram şi TikTok, unde a împărtăşit un scurt videoclip al întâlnirii lor.

Cei doi s-au îmbrăţişat iar Lady Gaga i-a mulţumit în franceză lui Gabriel Attal, înainte de a-l prezenta pe “logodnicul ei” Michael Polansky, un om de afaceri cu care are o relaţie de patru ani, potrivit stiripesurse.


Citește și : Mircea Geoană contraatacă după acuzațiile de plagiat

Artista în vârstă de 38 de ani nu a anunţat încă oficial că se căsătoreşte. Presa din America, inclusiv revista People, a preluat rapid ştirea.

Lady Gaga asistă la competiţiile de la Jocurile Olimpice alături de viitorul ei soţ, scrie TF1. Înainte de a asista la premierea înotătorului francez Léon Marchand, cuplul a fost la Accor Arena, unde gimnasta americană Simone Biles şi-a făcut revenirea.

Tom Cruise, Ariana Grande, Serena Williams şi regizoarea filmului “Barbie”, Greta Gerwig, s-au aflat în tribune. “Forţă şi talent inimaginabile. Nu voi uita niciodată această zi, sunt atât de recunoscătoare să fiu atât de aproape şi să fiu martora acestor femei incredibile”, a scris cântăreaţa în povestea sa de pe Instagram, referindu-se la gimnastele americane.

Lady Gaga a mai pregătit o exclusivitate pentru fanii ei francezi. Ea a interpretat fragmente de pe viitorul album pentru curioşii care au venit să o aştepte duminică în faţa hotelului.

Citește și : O comisie specială parlamentară va identifica măsuri pentru depășirea crizei din agricultură

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

DJ Barbara Butch, care a participat la ceremonia de deschidere a JO, a depus plângere împotriva hărţuirii cibernetice

DJ Barbara Butch, care a participat la ceremonia de deschidere a JO, a depus plângere împotriva hărţuirii cibernetice DJ Barbara Butch, care a participat la...

OMS vrea să dezvolte vaccinuri împotriva gripei aviare pe bază de ARNm în ţări cu venituri mici şi medii

OMS vrea să dezvolte vaccinuri împotriva gripei aviare pe bază de ARNm în ţări cu venituri mici şi medii Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) a...

O mostră de sol de pe Lună, în centrul atenţiei la o expoziţie din Bangkok

O mostră de sol de pe Lună, în centrul atenţiei la o expoziţie din Bangkok O mostră de sol de pe Lună s-a aflat în...

Lady Gaga a difuzat fragmente din două piese noi ale sale pe străzile din Paris

Lady Gaga a difuzat fragmente din două piese noi ale sale pe străzile din Paris Lady Gaga a ieşit pe străzile Parisului pentru a le...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.