X

Lady Gaga l-a prezentat pe logodnicul ei premierului francez Gabriel Attal în tribunele de la Arena La Défense

Lady Gaga l-a prezentat pe logodnicul ei premierului francez Gabriel Attal în tribunele de la Arena La Défense

Premierul demisionar Gabriel Attal a întâlnit-o duminică, în Arena La Défense, pe cântăreaţa americană Lady Gaga pe care a felicitat-o pentru interpretarea piesei “Mon truc en plumes” a lui Zizi Jeanmaire la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice. “O performanţă incredibilă” care i-a “tăiat respiraţia”, a scris el pe Instagram şi TikTok, unde a împărtăşit un scurt videoclip al întâlnirii lor.

Cei doi s-au îmbrăţişat iar Lady Gaga i-a mulţumit în franceză lui Gabriel Attal, înainte de a-l prezenta pe “logodnicul ei” Michael Polansky, un om de afaceri cu care are o relaţie de patru ani, potrivit stiripesurse.

Citește și : Mircea Geoană contraatacă după acuzațiile de plagiat

Artista în vârstă de 38 de ani nu a anunţat încă oficial că se căsătoreşte. Presa din America, inclusiv revista People, a preluat rapid ştirea.

Lady Gaga asistă la competiţiile de la Jocurile Olimpice alături de viitorul ei soţ, scrie TF1. Înainte de a asista la premierea înotătorului francez Léon Marchand, cuplul a fost la Accor Arena, unde gimnasta americană Simone Biles şi-a făcut revenirea.

Tom Cruise, Ariana Grande, Serena Williams şi regizoarea filmului “Barbie”, Greta Gerwig, s-au aflat în tribune. “Forţă şi talent inimaginabile. Nu voi uita niciodată această zi, sunt atât de recunoscătoare să fiu atât de aproape şi să fiu martora acestor femei incredibile”, a scris cântăreaţa în povestea sa de pe Instagram, referindu-se la gimnastele americane.

Lady Gaga a mai pregătit o exclusivitate pentru fanii ei francezi. Ea a interpretat fragmente de pe viitorul album pentru curioşii care au venit să o aştepte duminică în faţa hotelului.

Citește și : O comisie specială parlamentară va identifica măsuri pentru depășirea crizei din agricultură

Tags: Arena La DéfenseGabriel AttalLady Gaga
Diverse