X

Lady Gaga şi Bruno Mars au lansat împreună o baladă pop şi soul intitulată ‘Die with a smile’

Lady Gaga şi Bruno Mars au lansat împreună o baladă pop şi soul intitulată ‘Die with a smile’

Lady Gaga şi Bruno Mars au făcut echipă pentru un cântec. Vineri, cei doi artişti au dezvăluit un duet surpriză, o baladă pop şi soul intitulată “Die with a smile”.

Acesta este însoţit de un videoclip inspirat din muzica country a anilor ’70, în care Lady Gaga şi Bruno Mars apar interpretând noul cântec pe un platou de televiziune, potrivit stiripesurse.

Citește și: Kievul anunţă că vrea să oblige Moscova, prin ofensiva în Rusia, la negocieri ‘echitabile’

Deşi duetul dintre Lady Gaga şi Bruno Mars a fost mai degrabă neaşteptat, de câteva săptămâni unii fani au observat că cei doi artişti se apropie pe reţelele sociale. Ei au început să se urmărească reciproc pe Instagram şi să îşi comenteze reciproc postările.

Joi, Lady Gaga a pus în sfârşit capăt zvonurilor şi a oficializat lansarea piesei sale cu Bruno Mars, anunţând totodată viitorul său album. „În timp ce aşteptaţi „LG7” (numele următorului ei album, n.r.), iată „Die with a smile”, un duet cu Bruno Mars”, a anunţat ea pe X.

Citește și: Poliția înăsprește măsurile de control pe întreg teritoriul țării pentru a responsabiliza șoferii

În plus faţă de muzica sa, Lady Gaga va juca în curând în partea a doua a filmului “Joker”, alături de Joaquin Phoenix. Bruno Mars, care nu a mai lansat un album din 2021, este în prezent în turneu în Statele Unite şi America de Sud.

Tags: Bruno MarsduetLady Gaga
Diverse