X

Lauryn Hill, dată în judecată de colegul de trupă cu o săptămână înainte de turneu

Lauryn Hill, dată în judecată de colegul de trupă cu o săptămână înainte de turneu

Unul dintre fondatorii trupei Fugees, Pras Michel, a dat-o marţi în judecată pe colega sa, renumita cântăreață de hip-hop Lauryn Hill, pentru fraudă şi încălcare de contract, după ce a anulat o mare părte din turneul de reuniune a trio-ului, potrivit New York Post.

În plângerea sa depusă la tribunalul din Manhattan, Pras Michel o acuză pe celebra cântăreaţă că a utilizat în mod abuziv finanţele grupului şi că a preluat unilateral controlul asupra acestuia, în special atunci când ar fi refuzat o ofertă de 5 milioane de dolari pentru a cânta la festivalul american Coachella, potrivit stiripesurse.

Citește și: Aproape 46% dintre moldoveni vor modificarea Constituţiei pentru aderarea la UE (sondaj)

Lauryn „Hill a profitat de situaţia juridică dificilă a lui Michel şi l-a manipulat să semneze un contract nedrept pentru turneul The Fugees 2023, potrivit avocatului muzicianului. Cel din urmă a fost condamnat în 2023 de un tribunal federal din Washington pentru rolul său într-o campanie ilegală de influenţă condusă de un finanţator malaezian aflat în centrul unui mare scandal de corupţie.

Lauryn Hill a denunţat procesul ca fiind „fără fundament” şi „plin de afirmaţii false şi atacuri nejustificate”.

Citește și: Preşedintele Comitetului militar al NATO: Ucraina are dreptul legal şi militar de a lovi adânc în interiorul Rusiei pentru a obţine un avantaj de luptă

„El (n.r. Pras Michel) nu menţionează că a fost plătit în exces pentru ultimul turneu şi că nu a rambursat împrumuturile substanţiale pe care i le-am acordat ca un gest de bunăvoinţă”, a declarat ea.

Cântăreaţa va porni într-un turneu european cu grupul „Ms. Lauryn Hill & the Fugees”, iar avocatul lui Michel a declarat că el nu va participa la concerte.

Tags: FugeesLauryn Hill
Diverse