X

Legendara cântăreaţă britanică Marianne Faithfull, spitalizată după ce a fost testată pozitiv cu COVID-19

Legendara cântăreaţă şi actriţă britanică Marianne Faithfull, populară în anii 1960, a fost spitalizată după ce a fost testată pozitiv cu noul coronavirus, potrivit unui comunicat publicat sâmbătă de agenţia sa de relaţii publice, citată de AFP, scrie agerpres.

“Managerul lui Faithfull (…) a confirmat că Marianne primeşte îngrijiri pentru COVID-19 într-un spital din Londra”, a postat pe Twitter Republic Media, agenţia specializată în industria muzicală.

Citește și : Bilanțul deceselor de COVID-19 în Europa

“Ea se află în stare stabilă şi reacţionează bine la tratament. Îi urăm o recuperare completă şi rapidă”, precizează agenţia.

Artista americană Penny Arcade, prietenă a cântăreţei britanice în vârstă de 73 de ani, a scris pe contul său de Facebook că Marianne Faithfull a fost spitalizată marţi, după apariţia primelor simptome de tuse.

“A depăşit şi a supravieţuit atâtor lucruri din viaţa sa – inclusiv celei de a fi Marianne Faithfull – să fie luată de un virus ar fi o mare tragedie” a scris artista americană, al cărei nume real este Susana Ventura.

Marianne Faithfull este o cântăreaţă emblematică a generaţiei Sixties şi a devenit populară încă de la vârsta de 17 ani, graţie cântecului “As Tears Go By”, compus pentru ea de Mick Jagger şi Keith Richards de la Rolling Stones.

Citește și : Coronavirus în SUA: 300.000 de cazuri înregistrate și peste 8.000 de morţi

Pe lângă cariera de cântăreaţă, ea a fost şi actriţă de teatru şi de televiziune unde a profesat timp de cinci decenii.

În ultimii ani, Marianne Faithfull s-a luptat cu mai multe afecţiuni, precum hepatita C şi cancerul de sân, iar în perioada 1970 – 1980 cu dependenţa de droguri, inclusiv heroină.

Tags: coronaviruscovid-19londraMarianne FaithfullPenny Arcade
Categorii: Diaspora