Liam Gallagher, de la Oasis, glume nesărate și neapreciate de fani, pe tema biletelor foarte scumpe

Publicat:

Liam Gallagher, de la Oasis, glume nesărate și neapreciate de fani, pe tema biletelor foarte scumpe

Liam Gallagher a provocat controverse și reacții adverse pe rețelele de socializare, după ce a glumit despre prețurile extrem de ridicate ale biletelor pentru turneul de reuniune Oasis.

Turneul de reuniune al trupei Oasis a stârnit controverse din cauza prețurilor ridicate ale biletelor, un subiect intens discutat pe rețelele de socializare, potrivit stiripesurse.


Citește și: Crește nemulțumirea rușilor. Putin nu a mai fost așa de puțin popular de la mobilizarea parțială din 2022

Liam Gallagher, solistul trupei, a adus acest subiect în atenția publicului printr-o serie de postări pe X, unde a făcut glume despre costurile exorbitante ale biletelor, informează Sky News.

Într-o postare, Gallagher a răspuns la întrebarea unui fan despre biletele suplimentare, spunând că acestea vor fi „O grămadă, dar sunt foarte scumpe. 100 de mii de lire. Numai în genunchi”.

Răspunzând, pe de altă parte, criticilor care se plângeau de prețuri, Gallagher a spus scurt: „TACI”.

Costul biletelor standard a crescut de la 148 de lire la 355 de lire pe Ticketmaster, dezamăgând mulți fani după ce au stat ore întregi în coada online pentru a le achiziționa.

Citește și: Vladimir Zelenski: Ucraina are ”nevoie de o nouă energie” după doi ani şi jumătate de război cu Rusia

Într-un alt comentariu, Gallagher a menționat că mama sa, Peggy, este „împăcată cu ideea că nu a reușit să obțină un bilet”.

Ca răspuns la controverse, autoritatea de reglementare a concurenței a anunțat că va investiga Ticketmaster pentru utilizarea prețurilor dinamice în vânzarea biletelor pentru concertele Oasis.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Rapperul american Rich Homie Quan a murit la 34 de ani

Rapperul american Rich Homie Quan a murit la 34 de ani Rapperul american Rich Homie Quan, care s-a clasat în topul Billboard Hot 100 cu...

Poate radiația din telefoanele mobile să provoace cancer? Un nou studiu susține că are răspunsuri definitive

Poate radiația din telefoanele mobile să provoace cancer? Un nou studiu susține că are răspunsuri definitive Dezbaterea privind legătura dintre utilizarea telefoanelor mobile și riscul...

Durov: Telegram este gata să părăsească Franţa

Durov: Telegram este gata să părăsească Franţa „Suntem gata să părăsim această ţară (n.r. - Franţa)”, spune Durov, scriind pe canalul său, Telegram, în deplină...

Madridul va interzice trotinetele electrice închiriate prin intermediul aplicațiilor

Madridul va interzice trotinetele electrice închiriate prin intermediul aplicațiilor Madridul va interzice trotinetele electrice închiriate prin intermediul aplicațiilor mobile după ce operatorii din oraș nu...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.