Liam Gallagher (Oasis), criticat pentru prețurile mari ale biletelor după un tweet ironic din 2017

Publicat:

Liam Gallagher (Oasis), criticat pentru prețurile mari ale biletelor după un tweet ironic din 2017

Liam Gallagher se confruntă cu critici după ce un tweet din 2017, în care acuza prețurile ridicate ale biletelor, a reapărut pe rețelele de socializare. Ironia situației a fost remarcată de fani, în contextul prețurilor mari pentru reuniunea Oasis, ducând la reacții negative la adresa artistului.

O postare pe Twitter (actualul X), publicată de Liam Gallagher, de la Oasis, acum șapte ani, în care critica prețurile exorbitante ale biletelor de concert, a revenit în atenția publicului, stârnind ironii și critici la adresa artistului, informează Sky News, potrivit stiripesurse.


Citește și: Crește nemulțumirea rușilor. Putin nu a mai fost așa de puțin popular de la mobilizarea parțială din 2022

În mesajul din septembrie 2017, Liam îl critica pe fratele său mai mare, Noel, care se afla la vremea respectivă în turneu în Statele Unite cu trupa High Flying Birds, pentru prețul de 350 de dolari al biletelor, scriind: „350 de dolari pentru a-l vedea pe rkid în SUA, ce nesimțit, când se va opri toată nebunia asta?”.

Tweet-ul a reapărut pe rețelele de socializare, după ce prețurile dinamice pentru reuniunea mult așteptată a trupei Oasis i-au șocat pe fani.

Mulți dintre ei au petrecut ore întregi la „coada online” și au observat cum prețurile biletelor standard au crescut de la 148 de lire sterline la 355 de lire din cauza cererii.

Utilizatorii platformei X au remarcat, la rândul lor, ironia situației, comentând: „Care e scuza ta pentru a cere peste 368 de lire?” și „Nu îmbătrânești frumos, Liam”.

Un alt fan a scris „BIBLICAL” („de proporții biblice”), folosind un termen frecvent utilizat de Liam în postările sale.

Citește și: Vladimir Zelenski: Ucraina are ”nevoie de o nouă energie” după doi ani şi jumătate de război cu Rusia

De altfel, sute de plângeri au fost trimise către Autoritatea pentru Standarde în Publicitate (ASA) în legătură cu „informațiile înșelătoare despre disponibilitate și prețuri”.

În replică, Sir Keir Starmer a promis că Guvernul britanic intenționează să rezolve problema prețurilor dinamice, iar Secretarul Culturii, Lisa Nandy, a anunțat o consultare privind transparența și utilizarea acestui sistem pentru a-i proteja pe fani de practici abuzive.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Regiuni din Brazilia, în alertă din cauza umidităţii foarte scăzute, comparabilă cu cea din Sahara

Regiuni din Brazilia, în alertă din cauza umidităţii foarte scăzute, comparabilă cu cea din Sahara Peste o mie de comune braziliene se aflau joi în...

Harvey Weinstein scapă de acuzații în Marea Britanie

Harvey Weinstein scapă de acuzații în Marea Britanie Procurorii britanici au renunțat la acuzațiile împotriva lui Harvey Weinstein, invocând lipsa unei perspective realiste de condamnare,...

Nga Wai Hono i te Po, noua regină maori, din Noua Zeelandă

Nga Wai Hono i te Po, noua regină maori, din Noua Zeelandă Nga Wai Hono i te Po este noua regină maori, din Noua Zeelandă,...

Racheta europeană Vega a plasat un satelit pe orbita Pământului în cadrul ultimei sale misiuni

Racheta europeană Vega a plasat un satelit pe orbita Pământului în cadrul ultimei sale misiuni Racheta Vega a fost lansată miercuri de la Centrul Spaţial...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.