X

Licitația de la aeroport! Doar compania Lagardere s-a înscris pentru a participa

Licitația de la aeroport! Doar compania Lagardere s-a înscris pentru a participa

S-a încheiat procedura de recepționare a dosarelor pentru licitația privind închirierea spațiilor comerciale de la Aeroportul Internațional Chișinău. Doar compania Lagardere s-a înscris pentru a participa.

Urmează perioada de examinare a dosarelor, care va dura până pe 16 aprilie. Câștigătorul licitației urma să fie anunțat miercuri, 17 aprilie curent, însă în circumstanțele actuale acesta pare să fie evident, potrivit realitatea.md.

Citește și : Moldova SUSPENDĂ Tratatul cu privire la forțele armate convenționale în Europa

Conform anunțurilor anterioare ale AIC, dacă la expirarea termenului prelungit de depunere a dosarelor există un singur candidat, „organizatorul licitației va considera procedura nominalizată a fi finalizată, potrivit prevederilor Regulamentului cu privire la modul de dare în locaţiune a activelor neutilizate, aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 483 din 29.03.2008 în coroborare cu prevederile Regulamentului privind licitațiile cu strigare și cu reducere, aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 136 din 10.02.2009.”, se arată într-un comunicat al AIC, publicat anterior”.

Citește și : Rusia este pregătită să reia negocierile de pace cu Ucraina pe baza acordului nefinalizat la Istanbul

Deși procurorii anticorupție au pornit investigații și au solicitat copii ale documentelor, invocând faptul că ar putea exista scheme și s-ar fi comis abuz de serviciu, reprezentații AIC au comunicat anterior pentru Realitatea că licitația nu se suspendă și nici nu se anulează.

 

Tags: aeroportchisinauLagardere
Știrile zilei