X

Licitația de la Aeroportul Internațional Chișinău, prelungită

Licitația de la Aeroportul Internațional Chișinău, prelungită

Aeroportul Internațional Chișinău (AIC) informează despre prelungirea termenului de depunere a cererilor de participare la licitația pentru locațiunea activelor neutilizate în scopuri operaționale destinate activității de Travel Retail & Food and Beverages. Conform unui comunicat de presă emis de reprezentanții AIC, cererile de participare pot fi depuse până la 19 octombrie 2024.

Așadar, reprezentanții AIC anunță că la 28 septembrie, curent, ora 17:00, s-a finalizat termenul de depunere a ofertelor de participare la licitație, potrivit zdg.md.

Citește și: Preşedintele Comitetului militar al NATO: Ucraina are dreptul legal şi militar de a lovi adânc în interiorul Rusiei pentru a obţine un avantaj de luptă

Potrivit fazelor de desfășurare a procedurii, comisia de licitație s-a întrunit în ședință și prin decizia acesteia s-a decis prelungirea termenului de depunere a cererilor de participare până la 19 octombrie 2024.

𝐂𝐚𝐥𝐞𝐧𝐝𝐚𝐫𝐮𝐥 𝐚𝐜𝐭𝐮𝐚𝐥𝐢𝐳𝐚𝐭 𝐚𝐥 𝐩𝐫𝐨𝐜𝐞𝐬𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐝𝐞 𝐨𝐫𝐠𝐚𝐧𝐢𝐳𝐚𝐫𝐞 𝐚 𝐥𝐢𝐜𝐢𝐭𝐚𝐭̦𝐢𝐞𝐢 𝐩𝐮𝐛𝐥𝐢𝐜𝐞 𝐞𝐬𝐭𝐞: 22 octombrie 2024, ora 09:00 – Desfășurarea licitației Lot 1; ora 11:00 – Desfășurarea licitației Lot 2.

Cea de-a treia licitație de la Aeroportul Internațional Chișinău privind darea în arendă a spațiilor comerciale, suspendată în iunie, a fost reluată din 5 septembrie 2024.

Citește și: Aproape 46% dintre moldoveni vor modificarea Constituţiei pentru aderarea la UE (sondaj)

Tags: aeroportchisinaulicitatie
Economie