Liderul Hezbollah susţine că mişcarea este mai puternică decât armata israeliană

Publicat:

Liderul Hezbollah, Hassan Nasrallah, a susţinut marţi că mişcarea sa pro-iraniană este mai puternică decât oricând, transmite dpa, potrivit agerpres.

“Rezistenţa (Hezbollah) din Liban, cu armele, personalul, expertiza şi capacităţile sale, este mai puternică decât oricând”, a arătat Nasrallah, într-un discurs televizat pentru a marca ziua în care, în urmă cu 12 ani, lua sfârşit războiul dintre Israel şi Hezbollah.


Citește și : Londra şi-a adaptat infrastructurile la lupta împotriva terorismului

Hezbollah este acum mai puternică decât armata israeliană, a susţinut liderul mişcării, care nu s-a arătat speriat de nicio ameninţare de război.

“Dacă cineva doreşte să înceapă un război, este binevenit să o facă. Noi suntem pregătiţi pentru asta şi vom învinge”, a spus Hassan Nasrallah.

Israelul a lansat în 2006 un război de 33 de zile împotriva Hezbollahului, cu lupte ce au avut loc de-a lungul Libanului.

Citește și : SUA: Judecători de imigraţie denunţă presiuni menite să accelereze expulzarea de migranţi

În ce priveşte situaţia din Siria, unde Hezbollah s-a aflat alături de forţele preşedintelui Bashar al-Assad din 2011, Nasrallah a apreciat că gruparea va celebra victoria “foarte curând”.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

În urma dictatorului

În urma dictatorului Ce se petrece după prăbușirea inevitabilă a unui regim personal. Filmul „Moartea lui Stalin” (2017) începe cu dictatorul prăbușit în stare de inconștiență...

Din Rusia pentru Houthi, cu dragoste (editorial)

Din Rusia pentru Houthi, cu dragoste Sub veghea lui Biden, amenințarea la adresa transporturilor maritime globale a luat amploare. Președintele Biden și-a dedicat discursul de adio...

The New York Times: Cum s-a transformat mințitul în dezinformare

Cum s-a transformat mințitul în dezinformare După momentul în care Donald Trump a contestat validitatea certificatului de naștere al lui Barack Obama, Trump a continuat...

Cum s-a degradat libertatea sub veghea lui Biden (editorial)

Cum s-a degradat libertatea sub veghea lui Biden Succesorul lui va moșteni o lume incomparabil mai primejdioasă Președintele Biden a luat ieri cuvântul la ONU, fiind...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.