Lilian Carp, la lansarea oficială a candidaturii: Am obosit să fim prizonierii minciunilor și conflictelor artificiale ale primarului

Publicat:

Astăzi, Partidul Acțiune și Solidaritate a anunțat oficial lansarea candidatului său, Lilian Carp, în cursa pentru funcția de Primar General al Municipiului Chișinău. Evenimentul a avut loc în scuarul Teatrului Național de Operă și Balet, cu participarea membrilor și susținătorilor partidului.

În cadrul evenimentului, Lilian Carp a prezentat manifestul echipei PAS pentru un Chișinău confortabil, care include viziunea și intenția partidului de a aduce schimbări sistemice în capitală.


Citește și : CNA a sechestrat bunuri în valoare de peste 12 milioane de lei

„Am decis să candidez din partea PAS pentru funcția de primar și să conduc lista de consilieri din Consiliul Municipal Chișinău pentru că am obosit să fiu mințit. Noi, toți locuitorii din Municipiu, am obosit să fim prizonierii minciunilor și conflictelor artificiale ale primarului și echipei sale, cei care țin Chișinăul pe loc. Noi nu mai vrem justificări, scandaluri, isterii, victimizări și show-uri.

Cel mai important lucru într-o casă este confortul, acea stare când fiecare se simte bine, comod, când totul este aranjat, curat și la locul său. Dacă în apartamentele și casele noastre, fiecare își amenajează propriul confort, așa cum simte și crede, atunci, orașul în care trăim îl încredințăm la fiecare patru ani, prin vot, doar celor care pot și trebuie să creeze confortul nostru public, al tuturor, după așteptările și necesitățile pe care le avem.” a spus Lilian Carp, candidatul PAS la funcția de Primar General al municipiului Chișinău.

Lilian Carp a evidențiat necesitatea unui oraș în care cetățenii să se simtă în siguranță și confortabil. Viziunea PAS pentru Chișinău se concentrează pe o administrație care operează cu transparență, responsabilitate și răspunde la nevoile și așteptările locuitorilor municipiului.

„Din păcate, ceea ce se întâmplă astăzi în Chișinău este O MARE MINCIUNĂ și simulare. Noi avem datoria morală să facem din Chișinău un oraș confortabil, un oraș pentru oameni, unde nu vor mai fi ambuteiaje, unde proiectele mari de infrastructură pot să devină realitate, unde transportul public este sigur, confortabil și vine la timp, unde curțile și blocurile nu o să mai arate ca după război, unde se vor construi noi școli și grădinițe, iar în cele existente nu vor mai cădea poduri peste elevi, unde investitorii nu vor mai fi purtați prin cabinete, dar vor avea reguli clare și oportunități de investiții.

Citește și : Moldova și UE au semnat un acord crucial pentru aderare

Îmi pasă de orașul în care trăim, aici este casa mea, familia mea. Eu vreau ca această casă în care trăim cu toții – Chișinău – să fie mai confortabilă, mai curată, mai sănătoasă, mai sigură, mai accesibilă, cu mai multe oportunități economice și cu mai multe locuri de muncă, sigure și bine plătite.

Așa vedem noi, cei din echipa PAS, Chișinăul confortabil și pentru aceasta vom lupta împreună și vom reuși – pentru că minciuna, corupția și lipsa de profesionalism va fi învinsă de normalitate!” a adăugat Lilian Carp, candidatul PAS la funcția de Primar General al municipiului Chișinău. 

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Acoperișuri smulse și copaci prăbușiți. Salvatorii au intervenit în mai multe raioane

Acoperișuri smulse și copaci prăbușiți. Salvatorii au intervenit în mai multe raioane În timpul ploilor de aseară, în mai multe localități din țară, au fost...

Atenție! Se modifică orarul de circulație al autobuzelor în suburbii

Atenție! Se modifică orarul de circulație al autobuzelor în suburbii Au survenit schimbări în orarul de circulație al unor rute de autobuz în suburbiile municipiului...

Mascații au descins la vama Leușeni

Mascații au descins la vama Leușeni Percheziții la vama Leușeni. Ofițerii Centrului Național Anticorupție (CNA) au descins într-un dosar de corupție. Citește și: Ploaia de...

Ploaia de aseară a făcut prăpăd pe unele drumuri naționale

Ploaia de aseară a făcut prăpăd pe unele drumuri naționale Ploaia de aseară și vântul puternic au făcut prăpăd pe unele drumuri naționale. Citește și:...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.