X

Lilian Carp o vrea în continuare pe Maia Sandu la cârma Moldovei

Lilian Carp o vrea în continuare pe Maia Sandu la cârma Moldovei

Deputatul PAS, Lilian Carp, speră că actualul președinte al Republicii Moldova, Maia Sandu, va candida pentru al doilea mandat în cadrul alegerilor prezidențiale din 2024. Potrivit lui, oamenii vor decide pe cine să aleagă și alegerea lor, indiferent de orice, va fi corectă.

Citeşte şi: AUR are ambiţii mari în România: ‘Vrem să câștigăm toate alegerile din 2024, cu majorități absolute’ – Stiripesurse.md

Fiind întrebat de Gheorghe Gonța, în cadrul emisiunii „Puterea a Patra” de la N4, dacă Maia Sandu va candida la alegerile prezidențiale din 2024, deputatul PAS Lilian Carp a menționat că decizia îi aparține șefei statului.

„Până la urmă e decizia omului care va trece prin acest exercițiu să-și anunțe intenția. Corect așa ar fi”, spune Carp.

Lilian Carp o vrea în continuare pe Maia Sandu la cârma Moldovei

Totuși, el a menționat că speră că Maia Sandu va candida la prezidențiale, însă totul depinde de decizia ei personală.

Iar când a fost întrebat dacă Maia Sandu ar putea repeta succesul lui Ion Ceban, adică de a câștiga alegerile din primul tur, deputatul PAS a menționat că totul depinde de cetățeni și dacă aceștia vor dori acest lucru.

Lilian Carp o vrea în continuare pe Maia Sandu la cârma Moldovei

„Totul este la voința cetățenilor. Trebuie să încetăm să credem că noi vorbim și oamenii fac. A mai spus unul că „babushka de la Etulia” i-a spus că va câștiga alegerile și până la urmă ce a avut loc? A avut loc ceea ce și-au dorit oamenii, nu ce și-a dorit bunicuța de la „Etulia”. Trebuie să ne conformăm, să ne învățăm puțin minte, să înțelegem că oamenii au dreptate și dacă nu ne-au ales, înseamnă că noi am greșit undeva. Oamenii mereu au dreptate după felul în care aleg”, a declarat Lilian Carp.

Cât despre Igor Dodon, Carp spune că acesta și-a anunțat candidatura și pentru Primăria municipiului Chișinău, însă așa și nu a candidat.

„Dacă i se va spune să nu candideze, nu va candida. Nu e nimic nou sub soare, nu decide el acolo”, a punctat Lilian Carp. 

Tags: Lilian CarpMaia Sandu
Categorii: PoliticăȘtirile zilei