Lilian Carp: Vom aduce mai multă ordine în Chișinău, fără construcții ilegale și fără corupție

Publicat:

Candidatul PAS pentru funcția de primar al Capitalei, Lilian Carp continuă să-și susțină colegii în cadrul evenimentelor de lansare a candidaților la funcția de primar în suburbiile Chișinăului.

Lilian Carp a participat la evenimentul de lansare a candidatului la funcția de primar al orașului Codru, Stelian Manic, unde Carp și-a exprimat susținerea pentru colegul său.


Citeşte şi: Cum și-au reparat Ucraina și România relația tensionată pentru a deveni aliați

De asemenea, Manis a vorbit și despre necesitatea de a amenaja zone de agrement și terenuri de joacă pentru copii, dar și despre lipsa unui parc central în zona centrală.

O altă persoană pentru care Lilian Carp și-a exprimat susținerea este candidatul pentru funcția de primar al comunei Bubuieci, Alexei Perceamlî.

În cadrul evenimentului de lansare, au fost comunicate obiectivele echipei PAS pentru comuna Bubuieci, printre care susținerea proiectului de finalizare a grădiniței din Bîc și amenajarea unei zone verzi pentru recreere, asigurarea comunei cu apeduct și canalizare, dar și reabilitarea drumurilor.

Totodată, Carp continuă să se întâlnească cu oamenii din diferite domenii de activitate și să discute cu ei despre problemele stringente cu care se confruntă aceștia în capitală. Oamenii își doresc să aibă confort în trafic, în curțile blocurilor de locuit și pe străzi, iar în cadrul acestor întâlniri se propun soluții reale de îmbunătățire a infrastructurii Chișinăului.

„Vom aduce mai multă ordine în oraș, fără construcții ilegale și fără corupție. Vom aproba o viziune de dezvoltare a municipiului Chișinău cu integrarea suburbiilor, cu reguli stricte și clare în construcții, patrimoniu, spații verzi și infrastructură publică”, a punctat Lilian Carp.

Citeşte şi: Ion Ceban conduce în sondajele pentru Primăria Capitalei

În viziunea candidatului, Chișinăul are nevoie de schimbări care într-adevăr vor face viața oamenilor mai bună și să aducă confort în curțile blocurilor de locuit, pe drumuri și în instituțiile de învățământ.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Kremlinul neagă eşecul ofensivei sale în regiunea ucraineană Harkov

Kremlinul neagă eşecul ofensivei sale în regiunea ucraineană Harkov Kremlinul a negat miercuri că ofensiva sa în regiunea Harkov, în nord-estul Ucrainei, a eşuat, chiar...

Parlicov: Energia electrică nu se va scumpi

Parlicov: Energia electrică nu se va scumpi Temperaturile caniculare cresc şi consumul de curent, însă acest lucru nu înseamnă că energia electrică se va scumpi....

Patrick Turner, numit reprezentant al NATO în Ucraina

Patrick Turner, numit reprezentant al NATO în Ucraina Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a anunţat miercuri numirea britanicului Patrick Turner în calitate de reprezentant...

Peste 50 de milioane de euro vor fi investiți pentru reabilitarea energetică a circa 50 de școli

Peste 50 de milioane de euro vor fi investiți pentru reabilitarea energetică a circa 50 de școli Peste 50 de milioane de euro vor fi...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.