X

Locuitorii Chișinăului vor putea solicita factura pentru consumul de apă în format electronic

Cetățenii din Moldova vor putea solicita factura pentru consumul de apă în format electronic.

Factura în format electronic este o facilitate pusă la dispoziţia clienţilor furnizorului de apă S.A. „Apă-Canal Chișinău” pentru ca fiecare să beneficieze în condiții de maximă siguranță de informațiile aferente serviciilor de apă şi de canalizare prestate.

Citește și : Ministrul Educației: Grădinițele din R. Moldova ar putea trece la autogestiune

Pentru a obține factura în format electronic, consumatorii vor trebui să acceseze site-ul S.A. „Apă-Canal Chișinău”. Tot ce trebuie să faceți este să completați acest formular, iar ulterior veți fi abonat la acest serviciu.

Este important să selectați contractul pentru care doriți să primiți factura electronică și să indicaţi numărul contractului pentru care doriți să recepționați factura. Este obligatoriu să scrieți adresa completă a locului de consum. După completarea formularului, doritorii vor primi un mesaj de confirmare în acest sens.

În urma activării opţiunii „factură electronică”, veți primi atât factura tipărită pe suport de hârtie, cât și în format electronic. Factura electronică are același conținut ca și factura în format pe hârtie și este disponibilă gratuit, informează Primăria municipiului Chișinău. 

 

Tags: Apă-Canal ChișinăufacturaMoldova
Categorii: Social