Londra. Agenţii trupelor speciale patrulează în civil cu un ordin clar: ‘TRAGEŢI SĂ UCIDEŢI!’

Publicat:

Militari SAS au fost trimişi să patruleze în civil staţiile şi în mijloacele de transport în comun din Londra având ordine clare: TRAGEŢI să UCIDEŢI! Vizaţi sunt desigur teroriştii, care au devenit o ameninţare tot mai mare pentru capitala britanică.

Membrii Special Air Service (SAS) şi cei din Regimentul Special de Recunoaştere (Special Reconnaissance Regiment – SRS) au fost dispuşi să anihileze potenţialii terorişti din trenuri, autobuze sau avioane de pasageri. Unii dintre agenţii speciali vor patrula în civil, deghizaţi în oameni normali sau chiar cupluri de îndrăgostiţi.


Ei vor fi înarmaţi cu pistoale semiautomate Glock de 9 mm şi vor putea anihila terorişti înarmaţi sau sinucigaşi, relatează Daily Star.

Citeşte şi: Un avion plin cu pasageri S-A CIOCNIT cu un camion pe pista aeroportului din Manchester – FOTO

O sursă oficială, a declarat sub protecţia anonimatului că toţi agenţii sunt speciali pregătiţi să reacţioneze rapid: “Această unitate specială este formată din cei mai experimentaţi membri ai trupelor speciale pe care armata le are la dispoziţie”.

Ultima măsură de siguranţă impusă de către autorităţi vine după ce doi indivizi au fost arestaţi, fiind bănuiţi că sunt autorii atacului cu bombă din staţia Parsons Green.

În dimineaţa zilei de vineri, un dispozitiv explozibil improvizat a fost detonat parţial, dar explozia nu a fost cea scontată de terorişti. 30 de persoane au fost rănite atunci, majoritatea suferind arsuri uşoare pe faţă sau pe braţe.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

La summitul OCS de la Shanghai, Putin şi-a reiterat planul de pace în Ucraina, sinonim cu ‘capitulare’ Kievului

La summitul OCS de la Shanghai, Putin şi-a reiterat planul de pace în Ucraina, sinonim cu 'capitulare' Kievului Rusia este gata să ia în considerare...

Un mort şi trei răniţi într-un atac rusesc asupra unei instalaţii de gaze în regiunea ucraineană Poltava

Un mort şi trei răniţi într-un atac rusesc asupra unei instalaţii de gaze în regiunea ucraineană Poltava Un atac cu rachete al forţelor armate ruse...

Wizz Air va lansa alte trei curse aeriene din Chișinău

Wizz Air va lansa alte trei curse aeriene din Chișinău Compania Wizz Air a anunțat că va lansa alte trei curse aeriene. Astfel, din toamnă,...

The Telegraph: Corupția, un obstacol ce stă în calea aderării Ucrainei la NATO

The Telegraph: Corupția, un obstacol ce stă în calea aderării Ucrainei la NATO În timp ce războiul continuă, Ucraina pare tot mai departe de a...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.