Londra spune că Putin este ‘TERMINAT’

Publicat:

Ministrul britanic al Apărării, Ben Wallace, a declarat marţi că Londra ar susţine Varşovia dacă ar decide să ofere Ucrainei avioane de luptă, dar a atras atenţia că o astfel de decizie ar putea avea consecinţe directe pentru Polonia, şi a spus că preşedintele rus Vladimir Putin este “terminat”, indiferent ce se va întâmpla în Ucraina, relatează Reuters, potrivit agerpres.

“I-aş susţine pe polonezi în orice decizie ar lua”, a spus Wallace la Sky News, adăugând că Marea Britanie nu ar putea să ofere avioane pe care să le poată folosi ucrainenii.


Citeşte şi: Putin trimite recruţi sau rezervişti în Ucraina – Black News

“Am susţine Polonia. I-am ajuta cu tot ce ar avea nevoie”, a afirmat el.

“Polonia va înţelege că alegerile pe care le face nu doar vor ajuta direct Ucraina, ceea ce este un lucru bun, dar ar plasa-o în prima linie a focului din partea unor ţări precum Rusia sau Belarus”, a mai declarat ministrul britanic al Apărării.

Într-un interviu separat pentru Times Radio, Wallace a spus totodată că preşedintele rus Vladimir Putin nu mai are nicio putere, indiferent ce se va întâmpla în Ucraina.

Citeşte şi: Zelenski retrage forţele de menţinere a păcii ucrainene din toată lumea – Black News

“Indiferent ce se va întâmpla, preşedintele Putin nu mai are nicio putere în lume. Este terminat. Armata sa este terminată. Iar el trebuie să recunoască asta”, a declarat el.

“Comunitatea internaţională s-a unit împotriva sa. Din poziţia sa, el va produce dificultăţi economice uriaşe pentru poporul său”, a atras atenţia ministrul britanic al Apărării.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Rusia și Ucraina fac schimb de 180 de prizonieri

Rusia și Ucraina fac schimb de 180 de prizonieri Rusia și Ucraina ar urma să schimbe 180 de prizonieri în cadrul unui acord facilitat de...

Rusia și-a retras și ultima navă militară pe care o mai avea în Crimeea. Flota rusă „a pierdut controlul asupra Mării Negre”

Rusia și-a retras și ultima navă militară pe care o mai avea în Crimeea. Flota rusă „a pierdut controlul asupra Mării Negre” Rusia și-a retras...

14 localități ruse de la graniță restricționează accesul populației din cauza bombardamentelor ucrainene

14 localități ruse de la graniță restricționează accesul populației din cauza bombardamentelor ucrainene Regiunea rusă Belgorod va restricţiona, începând din 23 iulie, accesul în 14...

Viktor Medvedciuk i-a trimis o scrisoare lui Trump în care dă vina pe Ucraina pentru tentativa de asasinat

Viktor Medvedciuk i-a trimis o scrisoare lui Trump în care dă vina pe Ucraina pentru tentativa de asasinat Fostul deputat ucrainean prorus Viktor Medvedciuk i-a...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.