Los Angeles, zguduit de uciderea unei filantroape în vârstă de 81 de ani, este în strânsoarea valului de crime violente

Publicat:

Deoarece apartamentele de lux au fost ‘sculptate’ pentru prima dată în munții din Beverly Hills, California, în anii 1950, grupul Trousdale Estates a promis „A Lifestyles Above All Of It”.

Și aşa rămas în mare măsură în conformitate cu angajamentul companiei.


Casele actuale de pe piață variază de la 6 milioane de lire sterline la 26 de milioane de lire sterline, în același timp în care străzile sunt patrulate prin intermediul unor echipe de securitate armate non-publice care le țin în siguranță faţă de un val de crime violente care crește pe zi ce trece în Orașul Îngerilor.

Asta era odată, până la primele ore ale zilei de 1 decembrie, când o filantroapă în vârstă de optzeci și unu de ani, Jacqueline Avant, iubită şi înconjurată de vedete, chiar de foștii președinți, a fost împușcată inutil de un hoţ care a pătruns în casa ei.

„Acum vedem că criminalitatea nu mai ţine cont de nicio zonă, nu are nicio limită”, a spus Tavis Smiley, un prieten de 30 de ani al doamnei Avant, pentru The Telegraph, reluând discuțiile din saloanele de înfrumusețare și stomatologii din Beverly Hills purtate asiduu săptămâna trecută.

În timp ce crimele violente sunt în creștere, orașul Îngerilor este, de asemenea, în strânsoarea unei epidemii de persoane fără adăpost, în același timp în care corupția s-a transformat ameninţător.

Mulți dau vina pe pandemie și sărăcia emergentă. Alții o pun pe seama unei noi eleganțe a justiției liberale îngăduitoare cu criminalitatea și o tradiție inspirată de „definanțarea poliției” inspirată de Black Lives Matters, binevenită în mare măsură pe platourile de la Hollywood.

Luna trecută, geamurile casei de modă Louis Vuitton de pe Rodeo Pressure și Saks 5Th Street de pe Wilshire Side Road, ale magazinelor emblematice de lux din zonă, au fost sparte cu baroasele de hoarde de hoţi care au fugit cu ce le-a picat în mână.

Și duminică, zeci de locuitori s-au confruntat cu noul lider al poliției din Beverly Hills, Mark Stainbrook, la o adunare pe coridorul orașului, pentru a face față impulsului ascendent al crimelor violente și au împărtășit poveștile în care casele lor au fost sparte și vehiculele lor au fost avariate pe drumurile publice.

Mulți dintre locuitorii îngrijorați își imaginează că aceşti infractori sunt încurajați ca urmare a faptului că rămân nepedepsiți. Aceștia dau vina parțial pe regulamentul din California, Propunerea 47, pentru combaterea creșterii criminalității. Legea, care a fost pronunțată pentru prima dată în 2014 pentru a ușura supraaglomerarea închisorilor, permite ca jaful de lucruri de până la 950 de dolari să fie tratată ca o contravenție, spre deosebire de o infracțiune, ca o clemență identică arătată celor care dețin medicamente ilegale, inclusiv heroină și metamfetamina, pentru uz personal.

Între timp, campania „definanțarea poliției” (defund the police) care a apărut în urma protestelor Black Lives Topic de la sfârşitul anului trecut, a fost cuplată cu o creștere a numărului de avocați din districtul liberal numiți în SUA, împreună cu procurorul din Los Angeles, George Gascón.

În plus, a existat un efort suplimentar pentru a menține mai puțini oameni în închisoare în timpul pandemiei de Covid, iar o acoperire „zero cauțiune” a observat că mulți suspecți au ajus din nou liberi pe străzi imediat după ce au fost arestați.

Presupusul ucigaș al doamnei Avant, Aariel Maynor, în vârstă de 29 de ani, a avut condamnări anterioare pentru agresiune și furt și a fost odată eliberat condiționat în momentul fotografierii de cazier. El a fost arestat în aceeași noapte cu moartea ei, după ce și-a făcut el însuși fotografii în picioare, la locul unei alte spargeri, la șapte mile depărtare, în Hollywood Hills, câteva ore mai târziu.

Jacqueline Avant a fost soția lui Clarence Avant, în vârstă de 90 de ani, un influent director de muzică soul, care a semnat cu legendarul Bill Withers și a devenit președintele Motown Information.

Ea a fost o membră apreciată a prosperului cartier Beverly Hills timp de 55 de ani și a devenit cunoscută pentru eforturile sale de caritate, fie că lucra sau nu la strângeri de fonduri cu foştii președinți Barack Obama și Clinton, despre care se credea că sunt prieteni, sau făcând voluntariat în liniște, în cartierul Watts din sudul LOS ANGELES, la 20 de mile de Beverly Hills, totuși la o lume distanță.

Președintele Clinton, marele baschetbalist Earvin „Magic” Johnson și vedeta de televiziune Oprah Winfrey s-au numărat printre cei care și-au adus omagiu public.

Domnul Smiley, vecinul iubit al doamnei Avant, a declarat pentru The Telegraph: „Nici un loc nu este sigur”.

Unul câte unul, vecinii mei se întâmplă să fie jefuiți sub ameninţarea armelor de foc, unul dintre ei a păţit asta când își plimba copilul încărucior”, a spus el.

„Credem că suntem cea mai mare țară din lume, totuși, la un anumit aspect, în timp ce oamenii rămân fără speranță, hotărâți și răi, ajungi la anarhie.”

Acoperire pentru combaterea fenomenului homeless-ilor

Adăposturile pentru persoane fără adăpost au ocupat o mulțime de parcuri și spații publice ale orașului în plină pandemie, oficialii apelând la cea mai bună politică pentru a le menține. Întreg orașul a fost împărțit din cauza reticenței de a curăța taberele amplasate la întâmplare pe celebra Venice Beach.

„Roma arde”, a spus fostul primar din LOS ANGELES, Antonio Villaraigosa, într-un interviu acordat unui post de televiziune locală. „Am trăit aici tot stilul meu de viață. În niciun caz nu am observat vreodată că orașul este atât de murdar, nu am văzut niciodată infracţiunea şi crima trecând atât de repede și înmulţirea persoanelor fără adăpost în tot orașul. Simt că poate exista o absență de urgență și un management clar al acestui oraș în acest moment.”

Bryce Eddy este vicepreședinte la firma privată de securitate Coated 6, unul dintre cei doi angajați în orașul Beverly Hills pentru a ajuta la păstrarea străzilor în siguranță. Firma sa a desfășurat până la 40 de persoane pe tură pentru a efectua patrule armate de înaltă vizibilitate în zonă.

„Cererea pentru serviciile companiei noastre se extinde și acesta nu mai este un factor egal”, a spus Eddy, de 47 de ani.

Cetăţenii din Beverly Hills, cartierul bine finanţat, cu gărzile lor non-publice şi dronele care luptă împotriva criminalităţii, sunt, până la urmă, unii dintre cei norocoşi.

În Los Angeles, al doilea cel mai mare oraș al Statelor Unite, au avut loc până în acest moment 361 de crime în aceste 12 luni, adică în creștere, de la 349 înregistrate în 2020. Acea statistică din 2020 era cu aproximativ 100 mai mare decât anul precedent și cea mai proastă înregistrată din 2008.

Locația influențează cursa pentru Primărie a următoarelor 12 luni, totuși există tulburări și pe coridoarele energetice. Procurorii federali l-au acuzat pe un fost viceprimar într-un scandal de luare de mită, iar un fost membru al grupului de siguranță al primarului a dat în judecată orașul, acuzând un fost consilier de primar de hărțuire sexuală.

Kerman Maddox, un expert în comunicare politică care a fost cândva printre primii 50 de participanți ai echipajului de campanie al președintelui Obama, consideră că locația este mai proastă decât în ​​anii 1990, în timp ce orașul s-a transformat în sinonim cu crime violente, împreună cu revoltele din 1992 care au izbucnit după ce 4 polițiști fuseseră achitaţi pentru bătaia sălbatică aplicată lui Rodney King.

Bătrânul de 60 de ani menționează aceleași câteva subiecte pe buzele mai multor oameni: Propunerea 47, cauțiune fără bani și ofițerii de poliție „să fie atenţi că trebuie să fie acuzați de abatere de la conduita profesională”

„Trăiam în South Primary în anii 1990”, a spus Maddox pentru The Telegraph. „Din nou, atunci era o perioadă dominată de infracţionalitate din cauza industriei drogurilor și bandele care se împiedicau reciproc pe teren. Nu m-am simțit niciodată amenințat ca urmare a faptului că nu fac parte din acea internațională criminală. În zilele noastre, capul meu este mereu pe pivot, așa cum se spune în cartierul meu.

„Ceea ce este altceva acum este că majoritatea victimelor sunt oameni complet nevinovați. Oamenii sunt atacați pe drumul spre casă, când vin de la film, micile întreprinderi deținute de minorități sunt cele care suferă din cauza perspectivei falimentului sau furturilor. Și acest fenomen coboară în fiecare colț al orașului.”

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

391 de atacuri ruse în ultimele 24 de ore în regiunea Zaporojie

391 de atacuri ruse în ultimele 24 de ore în regiunea Zaporojie Bombardamente ruse au făcut doi morţi în regiunea Zaporojie din Ucraina, a anunţat...

Recean a fost prezent la festivitatea de absolvire a UTM

Recean a fost prezent la festivitatea de absolvire a UTM Circa 1800 de studenți au absolvit miercuri Universitatea Tehnică a Moldovei. La evenimentul de înmânare...

SUA sărbătoresc astăzi 248 de ani de independență

SUA sărbătoresc astăzi 248 de ani de independență Statele Unite ale Americii celebrează astăzi Ziua Independenței, marcând 248 de ani de la adoptarea Declarației de...

Sezonul 3 din ‘Bridgerton’ devine al 10-lea cel mai urmărit serial în limba engleză difuzat vreodată de Netflix, cu 91,9 milioane de vizualizări până...

Sezonul 3 din 'Bridgerton' devine al 10-lea cel mai urmărit serial în limba engleză difuzat vreodată de Netflix, cu 91,9 milioane de vizualizări până...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.