‘Loverboy’ de Chişinău: Două adolescente orfane erau exploatate sexual

Publicat:

‘Loverboy’ de Chişinău: Două adolescente orfane erau exploatate sexual

Două adolescente cu vârste de 15 și 16 de ani, care părăsiseră centrul de plasament temporar pentru copiii aflați în situații de risc, au fost exploatate sexual de către doi indivizi care pretindeau că sunt iubiții lor.

Cazul a avut loc în anul 2018 și a ieșit la iveală abia atunci când una dintre victime i s-a plâns fratelui său de peste hotare că este impusă să presteze servicii sexuale, însă nu i se dă niciun ban.


Citeşte şi: SUA sărbătoresc astăzi 248 de ani de independență – Stiripesurse.md

Astfel, fratele uneia dintre victime a fost cel care a sesizat oamenii legii, iar bărbații cu vârste de 27 și 30 de ani, originari din raioanele Orhei și Fălești, au fost condamnați recent la câte 15 și, respectiv, 16 ani de închisoare.

‘Loverboy’ de Chişinău: Două adolescente orfane erau exploatate sexual

Pentru a scăpa de pușcărie, învinuitul de 30 de ani s-a căsătorit cu victima pe care o exploata sexual de la vârsta de 15 ani, însă acest lucru nu l-a salvat.

Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS) susține că proxeneții și victimele, care prestau servicii sexuale înainte de a-i cunoaște pe primii, s-au cunoscut în Chișinău.

‘Loverboy’ de Chişinău: Două adolescente orfane erau exploatate sexual

„Cei doi, în baza relației de tip loverboy cu victimele, au organizat închirierea altor apartamente, unde adolescentele locuiau și prestau servicii sexuale contra unor sume de 500 – 1 000 de lei per client. Banii, însă, în afara celor pentru întreținere, le reveneau celor doi iubiți ai victimelor, care și-i însușeau. Atunci când adolescentele refuzau să continue prestarea serviciilor sexuale, cei doi insistau că ar avea nevoie de bani pentru achitarea datoriilor acumulate. Totuși, într-o situație similară de criză, victima cu vârsta de 16 ani i-a scris fratelui care muncea în Portugalia. Acesta a înregistrat apelul cu sora și a sesizat autoritățile, care i-au reținut pe cei doi”, precizează PCCOCS.

Indivizii se află în arest preventiv, iar unul dintre ei a mai avut probleme cu legea pentru furt și escrocherie.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Forme de energie necunoscute până acum, descoperite în atmosfera Pământului. NASA încearcă să găsească o explicație

Forme de energie necunoscute până acum, descoperite în atmosfera Pământului. NASA încearcă să găsească o explicație Oamenii de știință de la Universitatea din Colorado au...

Regele danez îşi declară dragostea pentru Groenlanda în timpul unei vacanţe alături de familia sa

Regele danez îşi declară dragostea pentru Groenlanda în timpul unei vacanţe alături de familia sa Regele Frederik al X-lea al Danemarcei a declarat că Groenlanda...

FOTO – David și Victoria Beckham au recreat scenele nunții de acum 25 de ani. Hainele violet le vin încă turnate

David și Victoria Beckham au recreat scenele nunții de acum 25 de ani. Hainele violet le vin încă turnate David și Victoria Beckham au purtat...

Actorul american Mike Heslin a murit la vârsta de 30 de ani

Actorul american Mike Heslin a murit la vârsta de 30 de ani Actorul american Mike Heslin, care apare în serialul ”Special Ops: Lioness”, a murit...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.