X

Luptătoarea Anastasia Nichita a cucerit medalia de bronz la turneul internațional Zagreb Open

Luptătoarea Anastasia Nichita a cucerit medalia de bronz la turneul internațional Zagreb Open

Luptătoarea moldoveancă Anastasia Nichita a obținut medalia de bronz la Turneul Ranking Zgreb Open. Informația a fost comunicată de către Comitetul Național Olimpic și Sportiv din Republica Moldova.

Anastasia Nichita a participat la turneu la categoria de greutate de 57 de kg. Sportiva a obținut trei victorii categorice cu Luisa Melendres (Ecuador), Giullia Oliveira (Brazilia) și Zhala Aliyeva (Azerbaidjan). Aceasta a cedat doar în fața chinezoaicei Kexin Hong.

Citește și Atacantul moldovean, Vitalie Damașcan își va continua cariera la FC Sion din Elveția

Astfel, Anastasia Nichita s-a clasat pe locul trei în cadrul competiției.

Reamintim că și Luptătoarele Mariana Draguțan (55 kg) și Mariana Cherdivară-Eșanu (59 kg) au urcat pe podium la turneul Zagreb Open.

Pe treapta a treia a podiumului de premiere a urcat și Mariana Draguțan (55 kg). Asta după ce le-a învins pe poloneza Magdalena Glodek și ucraineanca Albina Rillia. În semifinale, ea a cedat în fața polonezei Roksana Zasina.

Mariana Cherdivară-Eșanu a obținut medalia de argint la turneul Zagreb Open. Asta după ce a înregistrat două victorii în categoria de greutate 59 kg, cu maghiara Nikolett Szabo și azera Alyona Kolesnik și o înfrângere cu ucraineanca Alina Filipovych. În această categorie de greutate au concurat doar 4 luptătoare.

La 53 kg a concurat Iulia Leorda, dar a cedat în optimi în fața Anastasiei Blayvas din Germania.

Tags: Anastasia NichitaLuptătoarelupte libere
Sport