X

Macron: Nu mai sunt candidatul unei tabere, ci preşedintele tuturor – VIDEO

Emmanuel Macron, victorios în cel de-al doilea tur al alegerilor prezidenţiale franceze de duminică în faţa contracandidatei de extremă dreapta Marine Le Pen, a declarat că votul alegătorilor care au ales să blocheze Adunarea Naţională îl obligă în anii ce vor urma şi a afirmat că va fi preşedintele tuturor, transmit AFP şi Reuters, potrivit agerpres

“Ştiu că mulţi din compatrioţii noştri m-au votat astăzi nu pentru a susţine ideile pe care eu le susţin, ci pentru a le bloca pe cele de extremă dreapta. Vreau să le mulţumesc şi ştiu că am o datorie faţă de ei în anii ce vor veni”, a declarat preşedintele în funcţie în timpul unui discurs în faţa susţinătorilor săi adunaţi pentru a sărbători victoria la Turnul Eiffel din Paris.

Citește și :  Macron pe primul loc în scrutinul prezidenţal din Franţa (sondaje)

“Va trebui să fim binevoitori şi respectuoşi pentru că ţara noastră este împovărată de atâtea îndoieli, de atât de multe diviziuni”.”Nimeni nu va fi lăsat pe marginea drumului. Va depinde de noi să lucrăm împreună pentru a realiza această unitate care ne va permite să trăim vieţi mai fericite în Franţa. Anii care vor urma cu siguranţă nu vor fi liniştiţi, dar vor fi istorici”.

Citește și : Ucraina acuză Rusia de lipsa de coridoare umanitare din oraşul-port Mariupol

 

“Nu mai sunt candidatul unei tabere, ci preşedintele tuturor”, a mai afirmat Emmanuel Macron.

Categorii: Diaspora