X

Macron spune că ar fi formidabil dacă Celine Dion va cânta la ceremonia de deschidere a JO

Macron spune că ar fi formidabil dacă Celine Dion va cânta la ceremonia de deschidere a JO

Preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, a declarat, marţi, la France 2, că ”ar fi o veste formidabilă” dacă Céline Dion ar participa vineri la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris, afirmând că aceasta este un ”artist imens”.

”Aş fi extrem de fericit dacă ea ar putea participa la această ceremonie de deschidere, ca toţi compatrioţii noştri”, a declarat preşedintele francez, fără a dori însă să «dezvăluie surprizele» prevăzute pentru spectacolul de pe Sena pus la cale de Thomas Joly, potrivit stiripesurse.

Citește și : Mircea Geoană contraatacă după acuzațiile de plagiat

Marţi, cântăreaţa canadiană a sosit la Paris din Los Angeles. Surse apropiate anturajului său declaraseră pentru BFMTV că ea era aşteptată la Dior pentru o probă în vederea pregătirii ceremoniei de deschidere, unde este aşteptată să apară pe scenă.

Posibila participare a lui Céline Dion la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice a făcut obiectul multor speculaţii timp de luni de zile, deşi nimic nu a fost încă oficializat. Ea ar putea cânta „L’Hymne à l’amour” de Édith Piaf.

Céline Dion, care suferă de sindromul persoanei rigide, o afecţiune neurologică care îi afectează vocea şi care a obligat-o să se retragă de pe scene, nu a mai urcat pe scenă din 8 martie 2020 la Newark, în Statele Unite.

Citește și : Comisia Europeană a dat alerta economică: Turismul în UE s-ar putea prăbuși din cauza încălzirii globale

Prestaţiile artiştilor vor fi înregistrate de teama unei defecţiuni sau a unei probleme tehnice.

Pentru ceremonia de deschidere sunt vehiculate mai multe nume de artişti: Aya Nakamura, între acestea. Pentru moment, doar prezenţa lui Marc Cerrone a fost confirmată.

Tags: Celine DionMacronparis
Știrile zilei