Madonna sprijină financiar un proiect promovat de parcul arheologic Pompei

Publicat:

Madonna sprijină financiar un proiect promovat de parcul arheologic Pompei

Starul pop Madonna a vizitat vineri seara Pompei, întâlnindu-se cu un grup de adolescenţi şi copii care participă la proiectul “Visez să zbor” (Sogno di Volare), promovat de parcul arheologic cu scopul de a implica comunitatea locală în viaţa culturală a sitului din patrimoniul mondial UNESCO, informează agenţia italiană de presă ANSA.

Starul pop, care vizitează zona pentru a-şi marca cea de-a 66-a aniversare, a decis să sprijine proiectul, care are un cost anual de 250.000 de euro, au declarat surse din parcul arheologic. Întregul sezon 2024/2025 a fost finanţat prin intermediul fundaţiei sale Ray of Light, potrivit stiripesurse.


Citește și: Kievul anunţă că vrea să oblige Moscova, prin ofensiva în Rusia, la negocieri ‘echitabile’

Ajuns la cea de-a patra ediţie, proiectul implică tinerii în punerea în scenă a unui spectacol de teatru clasic la Teatrul Mare din Pompei. Se urmăreşte astfel sprijinirea şi promovarea tinerilor din regiunea Pompei (sudul Italiei, regiunea Campania), care se confruntă cu o rată relativ ridicată a abandonului şcolar, cu şomajul în rândul tinerilor şi migraţia.

Madonna a vizitat situl împreună cu directorul acestuia, Gabriel Zuchtriegel, şi anturajul său format din aproximativ 30 de persoane. Oraşul a fost îngropat de erupţia Muntelui Vezuviu în anul 79 d.Hr.

Citește și: Poliția înăsprește măsurile de control pe întreg teritoriul țării pentru a responsabiliza șoferii

Madonna se află în Italia de o săptămână, începând cu o excursie la Portofino, ca invitată a designerilor Domenico Dolce şi Stefano Gabbana, de la casa de modă Dolce & Gabbana.

Madonna, ai cărei strămoşi provin din regiunea Abruzzo de la Marea Adriatică şi au emigrat în SUA, şi-a petrecut adesea vacanţele în Italia, scrie DPA.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Horoscop 20 august 2024

Horoscop 20 august 2024 Berbecii află un adevăr important, Capricornii visează cu ochii deschişi, potrivit stiripesurse. Horoscop 20 august 2024 pentru Berbec Astăzi este o zi...

Autoritatea sanitară europeană se aşteaptă ca mai mulţi oameni să pătrundă în Europa cu noua variantă de mpox

Autoritatea sanitară europeană se aşteaptă ca mai mulţi oameni să pătrundă în Europa cu noua variantă de mpox Centrul European de Prevenire şi Control al...

X își suspendă afacerile în Brazilia din cauza unei dispute privind cenzura

X își suspendă afacerile în Brazilia din cauza unei dispute privind cenzura X și-a închis biroul din Brazilia din cauza unei dispute legate de cenzură....

ChatGPT devine mai ‘vorbăreț’ cu ‘modul vocal avansat’

ChatGPT devine mai 'vorbăreț' cu 'modul vocal avansat' OpenAI a uimit utilizatorii când a demonstrat un mod vocal actualizat pentru cea mai avansată versiune a...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.