Madridul va interzice trotinetele electrice închiriate prin intermediul aplicațiilor

Publicat:

Madridul va interzice trotinetele electrice închiriate prin intermediul aplicațiilor

Madridul va interzice trotinetele electrice închiriate prin intermediul aplicațiilor mobile după ce operatorii din oraș nu au reușit să pună în aplicare limite privind circulația clienților sau să controleze parcarea trotinetelor.

Primarul capitalei spaniole a declarat că licențele celor trei operatori vor fi anulate începând din octombrie, adăugând că municipalitatea nu intenționează să acorde noi licențe niciunui alt operator, potrivit stiripesurse.


Citește și: Crește nemulțumirea rușilor. Putin nu a mai fost așa de puțin popular de la mobilizarea parțială din 2022

„S-a constatat că piața este incapabilă să îndeplinească cerințele stabilite de primărie pentru a asigura cel mai înalt nivel de siguranță pentru cetățeni”, a declarat José Luis Martínez-Almeida.

Autoritățile au reglementat în 2023 piața închirierii de trotinete. Cei trei operatori autorizați trebuiau să pună în aplicare tehnologii care să oblige clienții să lase trotinetele în zonele autorizate și să îi împiedice să închirieze trotinete pe străzi exclusiv pietonale sau în apropierea parcurilor istorice.

Citește și: Vladimir Zelenski: Ucraina are ”nevoie de o nouă energie” după doi ani şi jumătate de război cu Rusia

Operatorii nu au îndeplinit aceste condiții, se arată în declarația primăriei, adăugând că au la dispoziție 20 de zile pentru a face apel.

Sistemele de închiriere a trotinetelor electrice au stârnit opoziție în orașele din întreaga lume din cauza conducerii imprudente și a parcărilor făcute la întâmplare, scrie The Guardian.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Liam Gallagher, de la Oasis, glume nesărate și neapreciate de fani, pe tema biletelor foarte scumpe

Liam Gallagher, de la Oasis, glume nesărate și neapreciate de fani, pe tema biletelor foarte scumpe Liam Gallagher a provocat controverse și reacții adverse pe...

Durov: Telegram este gata să părăsească Franţa

Durov: Telegram este gata să părăsească Franţa „Suntem gata să părăsim această ţară (n.r. - Franţa)”, spune Durov, scriind pe canalul său, Telegram, în deplină...

Linkin Park îşi prezintă noua solistă şi anunţă un album de studio

Linkin Park îşi prezintă noua solistă şi anunţă un album de studio Formaţia rock americană Linkin Park şi-a prezentat noua solistă, Emily Armstrong, în timpul...

Astăzi este ultima zi pentru înregistrarea prealabilă pentru participarea la alegerile din această toamnă

Astăzi este ultima zi pentru înregistrarea prealabilă pentru participarea la alegerile din această toamnă Astăzi este termenul limită pentru înregistrarea prealabilă pentru participarea la referendumul...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.