MAE rus se oferă să ajute CIA în recrutarea cunoscătorilor de limbă rusă (glume rusești

Publicat:

Ministerul Afacerilor Externe rus a mulţumit în glumă CIA pentru sprijinul acordat promovării limbii ruse după publicarea anunţului privind căutarea de candidaţi vorbitori de limbă rusă şi s-a oferit să-i dea o mână de ajutor în recrutarea lor, relatează agenţia de presă TASS, citând un mesaj postat luni pe pagina oficială a MAE rus de pe Twitter. 

Astfel, diplomaţia rusă publică o captură de ecran a anunţului postat pe pagina Twitter a CIA: “Vorbiţi rusa? Aveţi cetăţenie americană şi aţi studiat la facultate, sunteţi interesat de securitatea naţională? Aptitudinile voastre sunt necesare aici!”. În continuare urmează un link către site-ul unde sunt postate locurile vacante care necesită cunoaşterea limbii ruse, între care specialişti pentru a lucra cu “surse deschise şi închise”, precum şi un profesor de limba rusă.


Printre alte limbi care prezintă interes pentru serviciile de informaţii americane figurează chineza, coreeana, farsi şi paştuna.

“Mulţumim CIA pentru sprijinirea şi promovarea limbii ruse”, scrie MAE rus pe pagina sa de pe Twitter. “De ce aţi ascuns asta atâţia ani? Suntem gata să vă recomandăm specialiştii necesari!”, se mai spune în textul postat de diplomaţia rusă.

Relaţiile dintre Rusia şi SUA trec prin cea mai gravă criză de la încheierea Războiului Rece. După sancţiunile impuse Rusiei de SUA şi UE pentru rolul său în criza din Ucraina, tensiunile au escaladat când Moscova a început să fie suspectată de Washington şi de o presupusă ingerinţă în alegerile prezidenţiale americane de anul trecut.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

O fetiţă de 3 ani din Moldova a fost găsită pe un şantier din Italia

O fetiţă de 3 ani din Moldova a fost găsită pe un şantier din Italia O fetiță de 3 ani din R.Moldova a fost găsită...

Pfizer va testa în studii clinice un medicament oral pentru slăbit

Pfizer va testa în studii clinice un medicament oral pentru slăbit Grupul farmaceutic american Pfizer va testa în studii clinice o versiune modificată a unui...

Studiu: Cum sunt manipulați oamenii ca să nu renunțe la abonamentele pentru aplicații și site-uri?

Studiu: Cum sunt manipulați oamenii ca să nu renunțe la abonamentele pentru aplicații și site-uri? Studiu FTC: Majoritatea aplicațiilor și site-urilor web cu abonament practică...

UE amenință platforma X cu o amendă uriașă. Ce legi încalcă rețeaua socială a lui Elon Musk

UE amenință platforma X cu o amendă uriașă. Ce legi încalcă rețeaua socială a lui Elon Musk Platforma X, fostă Twitter, a lui Elon Musk...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.