Magazinele Ted Baker se închid definitiv pe fondul îndoielilor privind Frasers

Publicat:

Magazinele Ted Baker se închid definitiv pe fondul îndoielilor privind Frasers

Zeci de magazine ale mărcii de modă Ted Baker se vor închide pentru ultima dată în această săptămână, pe fondul îndoielilor tot mai mari cu privire la un viitor parteneriat de licențiere cu magnatul retailului Mike Ashley, potrivit Sky News.

Sky News înțelege că discuțiile dintre Frasers Group al dlui Ashley și Authentic, proprietarul Ted Baker, au stagnat la trei luni după ce se părea că un acord era iminent, potrivit stiripesurse.


Citește și: Kievul anunţă că vrea să oblige Moscova, prin ofensiva în Rusia, la negocieri ‘echitabile’

Administratorii partenerului existent al Ted Baker, No Ordinary Designer Label, care s-a prăbușit în primăvară, supraveghează închiderea celor 31 de magazine rămase în Marea Britanie.

O sursă din magazin a declarat că au fost informați că marțea aceasta va fi ultima zi de tranzacționare.

În Marea Britanie, afacerea are încă puțin peste 500 de angajați, iar aceste locuri de muncă sunt în pericol.

Frasers Group ar fi discutat cu Authentic o afacere care să includă atât Ted Baker, cât și Reebok.

Surse apropiate de Authentic au insistat asupra faptului că nu există discuții în curs de desfășurare între cele două părți, deși surse din industria imobiliară au sugerat că discuțiile privind o posibilă redeschidere a unui număr mic de magazine Ted Baker au avut loc chiar în ultimele săptămâni.

Dacă s-ar fi ajuns la o înțelegere, Ted Baker s-ar fi alăturat imperiului întins al dlui Ashley de mărci de vânzare cu amănuntul, care include Evans Cycles, Gieves & Hawkes, House of Fraser, Jack Wills și Sports Direct.

De asemenea, raportată ca fiind în competiție pentru o afacere, în timp ce OSL, partenerul anterior de licențiere din SUA al Ted Baker, și-a exprimat, de asemenea, interesul la începutul procesului.

Administratorul NODL, Teneo, a fost nevoit să închidă 15 magazine Ted Baker în primăvară, cu pierderea a peste 200 de locuri de muncă.

Ted Baker a fost delistat de la bursa din Londra în 2022, după ce a fost cumpărat de Authentic, condusă de antreprenorul Jamie Salter, pentru aproximativ 210 milioane de lire sterline.

Perioada de foc a retailerului a început în 2019, când fondatorul Ray Kelvin a plecat pe fondul unor acuzații de comportament inadecvat față de colegi.

Citește și: Poliția înăsprește măsurile de control pe întreg teritoriul țării pentru a responsabiliza șoferii

Ulterior, a fost nevoit să emită o serie de avertismente privind profitul și probleme de contabilitate, fiind nevoit să abordeze pandemia COVID-19 dintr-o poziție de slăbiciune financiară.

În 2020, aceasta a desființat sute de locuri de muncă și a strâns 100 de milioane de lire sterline pentru a-și consolida bilanțul.

Authentic și Frasers au refuzat să comenteze.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Horoscop 25 august 2024

Horoscop 25 august 2024 Astrologii vin cu veşti surprinzătoare pentru unii nativi. Racii sunt cei mai norocoşi din zodiac din punct de vedere financiar,...

Pălăria lui Harrison Ford din Indiana Jones, vândută la licitație cu suma record de 630.000 de dolari

Pălăria lui Harrison Ford din Indiana Jones, vândută la licitație cu suma record de 630.000 de dolari Unul dintre cele mai iconice accesorii din cinematografie,...

Un expert în nutriție dezvăluie ‘alternativa la cafea’

Un expert în nutriție dezvăluie 'alternativa la cafea' Cafeaua este o băutură apreciată pentru aroma sa bogată și efectele sale energizante. Cu toate acestea, în...

Școlile din Italia se deschid în octombrie

Școlile din Italia se deschid în octombrie Având în vedere schimbările climatice în curs de desfășurare și căldura puternică din lunile de vară, unele sindicate...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.